Telefoonboek Baarland

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Baarland? Dat doe je met onze duidelijke zoekfunctie. Via deze weg tref je erg simpel een groot deel van de telefoonnummers, adressen en namen in de buurt van Borsele. Neem als uitgangspunt een naam (dit kan zijn Smeets), een winkel of bedrijf (bijv. McDonald’s) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Noord en wellicht 4435. Klik nu op de zoekknop. Onze tool doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Baarland is niet moeilijk! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Baarland

Zie jij een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van een bepaald nummer van een inwoner of bedrijf uit Baarland? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort nog ouderwets met de gouden gids. Tegenwoordig kan dat online zonder moeite. Een aantal voorbeelden waar de online telefoongids zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • VInd het telefoonnummer van M. van Veen met een woning in Baarland
 • Check het nummer van de Boni of Vomar
 • Vind de bereikbaarheid van de Gasmeetkundige of Ingenieur industriële of technische informatica uit Baarland
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de telefoongids van Baarland

Doorzoek nu probleemloos het online telefoonboek van de gemeente Borsele. Nummer niet gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo achterhaal je sneller de gegevens die jij zoekt. Een andere optie: Zoek in het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 4435. Gebruik deze postcode(s). Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
Baarland kenmerkt zich door velerlei buurtschappen: Noord, Zuid, Kern, Oost, Buitengebied, Centrum
telefoonboek-baarland

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool bekijk je bovenaan de pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Mogelijk een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De tool begint met zoeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je vindt nu telefoonnummers en overige info in provincie Zeeland

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Beperkte resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Telefoongids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Baarland, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Baarland. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Kopieer het nummer in het systeem. Het zoek-algoritme zal nu zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Absoluut, voer de adresgegevens van deze persoon in d.m.v. de zoekbalk. Dit werkt met straatnaam of de postcode. Gebruik ook de (voor) naam als je daarover beschikt. Hiermee verkrijg je doeltreffende het verlangde telefoonnummer in Baarland

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers kosten per minuut geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je gewoon bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor speciale nummers als bijv. 0909, 0800, 0906, 0840, 1800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Baarland

Mogelijk is je telefoon diverse malen gebeld en wens je te ontcijferen van wie dit tel. nummer is. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met alleen maar een nummer kan je ontrafelen wiens naam hierbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Dankzij onze tool doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde telefoongids in Baarland. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.borsele.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Macau.