Telefoonboek Langeweegje

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Langeweegje? Gebruik onderstaande snelle zoekfunctie. Zo vind je zonder moeite de meeste namen en nummers in de buurt van Borsele. Je kunt beginnen met een voor- of achternaam (bijv. van de Brink), een onderneming (bijv. DA) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Noord of eventueel 4434. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoekmachine doorzoekt de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Langeweegje is zo gepiept! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Langeweegje

Ben je gebeld dooreen (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over een bepaald nummer van een inwoner of bedrijf uit Langeweegje? Een telefoonnummer opzoeken kon vroeger nog ouderwets met de gouden gids. Momenteel kan dat via een online telefoonboek vele malen efficiënter. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek onmisbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Achterhaal het nummer van Dhr. Groen uit Langeweegje
 • Zoek het nummer van de DIO of Trekpleister
 • Zoek adresgegevens van de Centralist alarmcentrale of Projectmanager technische installaties uit Langeweegje
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de telefoongids van Langeweegje

Doorzoek nu online de internet telefoongids van de gemeente Borsele. Had dit niet het gewenste resulataat? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo achterhaal je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Ook het overwegen waard: Doorzoek het telefoonboek van een andere plaats.

Zoeken op postcode
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 4434. Je kunt deze postcodes gebruiken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken
Langeweegje kent verschillende wijken: Noord, Zuid, Kern, Centrum, West, Buitengebied
telefoonboek-langeweegje

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die tref je hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  Mogelijk adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Check resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met de gevonden resultaten in provincie Zeeland

 5. Nogmaals zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Te weinig data gekregen? Probeer een andere zoekopdracht.

Telefoongids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Langeweegje, van wie is het nummer?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Langeweegje. Natuurlijk wil je weten wie het is. Voer het nummer in. Ons zoeksysteem zoekt naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Ja, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo duidelijk mogelijk in. Zaken als straatnaam of de postcode. Gebruik ook de (voor) naam wanneer dat bekend is. Door hiervan gebruik te maken verkrijg je met succes het verlangde telefoonnummer in Langeweegje

In welke gevallen is een nummer gratis en welke zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kan je zonder kosten bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor speciale nummers als bijv. 1800, 0840, 0900, 0800, 0906 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Langeweegje

Het is mogelijk: dan ben je meerdere keren gebeld en ben je benieuwd wie de persoon is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een (vast) telefoonnummer kan je ontdekken op wie z’n naam het nummer staat. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Met behulp van het zoekscript doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoongids in Langeweegje. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.borsele.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Luxemburg.