Telefoonboek s-Heer Abtskerke

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van s-Heer Abtskerke? Dat kan via de ontwikkelde gemakkelijke zoekfunctie. Zo detecteer jij zonder moeite tientallen nummers en adressen in en rondom Borsele. Start je zoektocht direct met een achternaam (bijv. van de Wal), een firma (bijv. Praxis) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Noord en/of 4444. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Onze tool checkt razendsnel de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in s-Heer Abtskerke is niet moeilijk! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in s-Heer Abtskerke

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig het nummer van een onderneming of man / vrouw uit s-Heer Abtskerke? Het zoeken van een telefoonnummer ging voorheen middels telefoonboeken en registers. Dat is veranderd, nu gaat dat middels het internet een stuk sneller. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoongids handig is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Check het tel. nummer van R. Vos met een huis in s-Heer Abtskerke
 • Bekijk het nummer van de Dirk of Ici Parix XL
 • Achterhaal het tel. nr. van de Machinist (spoor) of Adviseur overheid in s-Heer Abtskerke
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoongids s-Heer Abtskerke

Doorzoek nu eenvoudig de internet telefoongids van de gemeente Borsele. Geen resultaat? Zoek dan op andere combinaties. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Mogelijk interessant: Probeer het telefoonboek van een andere plaats.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 4444. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Buurten en wijken
s-Heer Abtskerke kan je onderverdelen in buurtschappen en kernen: Noord, Zuid, Kern, West, Centrum, Buitengebied
telefoonboek-s-heer-abtskerke

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die vind je terug aan het begin van de pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Dit kan zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Doorzoek de resultaten

  Je komt nu in een overzicht met de gevonden resultaten in provincie Zeeland

 5. Andere zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Te weinig data gekregen? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Telefoongids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit s-Heer Abtskerke, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving s-Heer Abtskerke. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Voer het nummer in. Ons systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf passend bij het desbetreffende nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Uiteraard, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig als mogelijk in. Voorbeeld zijn postcode en toevoegingen (straat). Denk ook aan een achternaam/voornaam wanneer dat bekend is. Dan verkrijg jij doeltreffende het begeerde telefoonnummer uit s-Heer Abtskerke

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke telefoonnummers zijn betaald?

De reguliere telefoonnummers kan jij gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor zaken als 0906, 0800, 1800, 0909, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in s-Heer Abtskerke

Soms heb je een telefoonnummer, en kan je niet wachten te weten wie jou heeft gebeld. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Aan de hand van een (06) nummer kan je uitpluizen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Met behulp van ons systeem gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek in s-Heer Abtskerke. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.borsele.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Marokko.