Telefoonboek Vlissingen

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Vlissingen? Gebruik deze speciale zoekmachine. Hiermee doorzoekt men snel & eenvoudig belangrijke adressen en (mobiele) nummers in de buurt van de gemeente Vlissingen. Ga aan de slag met met een naam (dit kan zijn van de Veen), een onderneming (bijv. Bakker Bart) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Paauwenburgh en/of 4384. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoektool analyseert het online telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Vlissingen is kinderspel! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Vlissingen

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het actuele nummer van een onderneming of man / vrouw uit Vlissingen? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort via het dikke telefoonboek. Momenteel kan dat online een stuk sneller. Een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database handig is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • VInd het telefoonnummer van E. Sanders wonend in Vlissingen
 • Check de contactgegevens van de Wereldwinkel of Lidl
 • Achterhaal het tel. nr. van de Matroos-motordrijver of Adviseur good governance in Vlissingen
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Vlissingen

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Vlissingen. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het gewenste adres of nummer. Mogelijk interessant: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Zoeken op postcode
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 4384, 4387, 4383, 4386, 4382, 4385, 4381. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Zoeken op wijk
Vlissingen beslaat uit een aantal buurten: Paauwenburgh, Noordbeek, industrieterrein Vrijburg, omgeving Hercules Segherslaan, Sloeweg, West-Souburg, Papegaaienburg, Zuidbeek, Lammerenburg, Hofwijk, binnen- en buitenhavens, industrieterrein Edisonpark, tussen Singel en President Rooseveltlaan (=omgeving Schuitvaartgracht en Bloemenlaan), Westerzicht, Weyevliet, Bossenburgh, Roosenburg, binnenstad en Commandoweg / Piet Heinkade
telefoonboek-vlissingen

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die vind je terug hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Een voorbeeld is een nummer of juist contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Analyseer resultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle resultaten op een rij in provincie Zeeland

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Te weinig data gekregen? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Vlissingen, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit Vlissingen. Natuurlijk wil je weten wie het is. Geef het telefoonnummer in. Ons systeem gaat nu op zoek naar de persoon die bij het nummer hoort. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Zeker, voer de adresgegevens van deze persoon in d.m.v. de zoekbalk. Denk aan adres, postcode en huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam indien deze bekend is. Daarmee zoek je het gemakkelijkste het beoogde telefoonnummer uit de gemeente Vlissingen

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke kosten geld?

De normale huistelefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) uit de belbundel van je abonnement. Voor servicenummers als 0906, 0900, 1800, 0909, 0840 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Vlissingen

Soms heb je de beschikking over een nummer, en moet je achterhalen van wie dit tel. nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met behulp van een compleet nummer kan je uitdokteren op wie z’n naam het nummer staat. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Middels onze tool kan je toch zoeken door het omgekeerde telefoonboek van Vlissingen. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: