Telefoonboek Middelburg

Nummers nodig uit het telefoonboek van Middelburg? Dat kan via de ontwikkelde duidelijke zoekmachine. Via deze werkwijze vind je verrassend eenvoudig bijna alle nummers en adressen in de gemeente Middelburg. Start jouw zoekopdracht met een (voor) naam (als van der Wal), een winkel of bedrijf (bijv. Bike Totaal) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook zoeken op een wijk als Klarenbeek of eventueel 4333. Tik nu op de knop “zoeken”. De tool doorzoekt de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Middelburg is echt heel eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Middelburg

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je op zoek naar een bereikbaar nummer van een onderneming of man / vrouw uit Middelburg? Contactgegevens opzoeken deden we niet heel lang geleden nog ouderwets met de gids. Momenteel gaat dit online vele malen efficiënter. Om je een beeld te geven wanneer zo’n internet telefoonnummer-database van pas komt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het (mobiele) nummer van M. Jacobs in Middelburg
 • Check het nummer van de D-Reizen of Karwei
 • Check de contactgegevens van de Verloskundige of Evenementenorganisator uit Middelburg
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Middelburg

Doorzoek nu efficiënt het online telefoonboek van de gemeente Middelburg. Nummer niet gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Probeer het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
Postcodes in deze regio: 4333, 4336, 4332, 4335, 4331, 4338, 4334, 4337. Neem deze postcode eventueel mee. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Zoeken op wijk
Middelburg beslaat uit verschillende wijken: Klarenbeek, Erasmuswijk, Magistraatwijk, Reyershove, Veldzigt, Nieuw-Middelburg, Ramsburg, De Veersche Poort/Veersepoort, Breewijk, ’t Zand, Stromenwijk, binnenstad, bedrijventerrein Arnestein, Griffioen, Dauwendaele, Edelstenenbuurt, Mortiere
telefoonboek-middelburg

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool staat hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten bekijken

  Je ontdekt vervolgens telefoonnummers en overige info in provincie Zeeland

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen hits? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Middelburg, van wie is het nummer?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Middelburg. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons systeem gaat nu op zoek naar de persoon die bij het nummer hoort. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Natuurlijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Details als straatnaam of de postcode. Gebruik ook de (voor) naam mits je die weet. Dan zoek je succesvol het gezochte telefoonnummer uit de gemeente Middelburg

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

De vaste en mobiele nummers kan jij gewoon bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor adviesnummers zoals 0800, 0909, 0900, 0906, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Middelburg

Het kan voorkomen: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en moet je achterhalen van wie dit tel. nummer is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Gebaseerd op een compleet nummer kan je ontdekken wie de “eigenaar” is van het nummer. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Via de telefoonzoeker kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Middelburg. Andersom zoeken is handig bij situaties als: