Telefoonboek Uden

Op zoek naar het telefoonboek van Uden?Maak dan gebruik van onze speciale zoekmachine. Zodoende vind je razendsnel veel namen en nummers van inwoners uit de gemeente Uden. Start je zoektocht direct met een naam (dit kan zijn van den Heuvel), een winkel of bedrijf (bijv. Alphega) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Hoeven en de postcode, 5403. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Het zoekscript checkt razendsnel de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Uden is echt heel eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Uden

Een oproep gehad van een onbekend nummer? Of zoek je een (mobiele) telefoonnummer van een winkel of persoon in Uden? Een telefoonnummer zoeken ging tot voor kort nog ouderwets met de gids. Op dit moment werkt dat via een digitale telefoonnummer-database 10 keer sneller. Een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Check het tel. nummer van C. Wolters met een woning in Uden
 • Vind het telefoonnummer van de Beter Horen of Hema
 • Achterhaal het tel. nr. van de Machinist (spoor) of Ingenieur op het gebied van bouwfysica uit Uden
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in telefoonnummer-database Uden

Doorzoek nu moeiteloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Uden. Had dit niet het gewenste resulataat? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo speur jij sneller naar de info waar jij naar op zoek bent. Wat somso ook werkt: Probeer het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in deze plaats
Postcodes in deze regio: 5403, 5406, 5402, 5405, 5401, 5404. Gebruik deze postcode(s). Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Buurten en wijken
Uden onderscheiden we in verschillende wijken: Hoeven, Melle, Raam, Hoenderbos, Vluchtoord, Hoevense Veld, Bitswijk, Loopkant-Liessent, Goorkens, Vijfhuis, Bogerd, Moleneind, Groenewoud, Zoggel, Schutveld, Velmolen
Naburige gemeentes
telefoonboek-uden

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze staat helemaal bovenaan

 2. Wat wil jij weten?

  Mogelijk een nummer of contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je vindt nu alle resultaten op een rij in provincie Noord-Brabant

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Te weinig data gekregen? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Uden, wie wil mij bereiken?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Uden. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoekformulier start met het zoeken naar de persoon die past bij dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Ja, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon helemaal in. Dit werkt met postcode, straatnaam, huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam als je daarover beschikt. Door hiervan gebruik te maken krijg je met succes het gewenste telefoonnummer in de gemeente Uden

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw (mobiele) belbundel. Voor zaken als 0900, 0906, 0909, 0840, 0800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Uden

Mogelijk heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het van groot belang dat je weet wie het is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een compleet nummer kan je uitdokteren op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat vaak niet vanzelf. Gebaseerd op het zoekscript zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Uden. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: