Telefoonboek Landerd

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Landerd? Ga aan de slag met de aangegeven snelle zoekmachine. Via deze weg bekijk jij zonder moeite een groot deel van de telefoongegevens & adresgegevens in en rondom de gemeenten Landerd. Je kunt beginnen met een (voor) naam (als Smit), een shop (als Specsavesr) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek specifiek binnen Centrum of juist de postcode, 5374. Klik nu op de zoekknop. De nummerzoeker doorzoekt de database en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Landerd gaat super eenvoudig. Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Landerd

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar een (mobiele) telefoonnummer van een shop of inwoner van Landerd? Een (mobiel) nummer zoeken ging jaren geleden nog via het dikke telefoonboek. Momenteel doe je dit online honderd keer sneller. Een paar voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken onmisbaar is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Achterhaal het nummer van Fam. Hofman wonend in Landerd
 • Check de contactgegevens van de McDonald’s of Eye Wish
 • Check de contactgegevens van de Gassingsleider of Liefdadigheidsorganisatie in Landerd
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Landerd

Doorzoek nu online het telefoonboek van gemeente Landerd. Heb je niks gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dan vind jij eenvoudiger alle informatie die jij wilt vinden. Ook het overwegen waard: Doorzoek het telefoonboek van een andere plaats.

Gevonden postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 5374. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in deze plaats
Landerd onderscheiden we in buurtschappen en kernen: Centrum, Noord, Buitengebied, Kern, Oost, West
telefoonboek-landerd

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze vind je helemaal bovenaan

 2. Wie of wat zoek je?

  Dit kan zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je vindt nu alle resultaten op een rij in provincie Noord-Brabant

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen hits? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Landerd, welke naam hoort erbij?

Je bent gebeld door een nummer uit Landerd. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Voer het nummer in. Het zoek-algoritme probeert de persoon te vinden die correspondeert met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Absoluut, vul het adres van de persoon zo duidelijk mogelijk in. Onder ander postcode, straatnaam, huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je deze weet. Op basis daarvan verkrijg jij snel het beoogde telefoonnummer in de gemeente Landerd

Hoe werken gratis nummers en welke kosten geld?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor premium nummers zoals 0840, 0800, 1800, 0909, 0900 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Landerd

Het kan voorkomen: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en wens je te ontcijferen wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een telefoonnummer kan je achterhalen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat vaak niet vanzelf. Gebaseerd op onze tool doorzoek je binnen enkele seconden de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Landerd. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: