Telefoonboek Oss

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Oss? Gebruik de hier onderstaande duidelijke zoekfunctie. Via deze werkwijze check jij verrassend eenvoudig tientallen namen en nummers van inwoners uit de gemeente Oss. Start je zoektocht direct met een naam (denk aan Gerritsen), een zakelijk adres (bijv. Hans Anders) of wellicht met een compleet adres. Of zoek specifiek binnen centrum: ten noorden van spoorlijn of juist de postcode, 5341. Klik nu op de zoekknop. De tool speurt het internet af en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Oss gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Oss

Een oproep gehad van een voor jou onbekend nummer? Of wil je details van het (vaste) telefoonnummer van een shop of inwoner van Oss? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort met de gids. Tegenwoordig werkt dat via een digitale telefoonnummer-database zonder moeite. Om je een beeld te geven waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Vind het vaste nummer van N. Dijkstra met een woning in Oss
 • Bekijk het nummer van de ING of Jan Linders
 • Bekijk contactgegevens van de Stedenbouwkundige of Ingenieur op het gebied van technische installaties uit Oss
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Oss

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente Oss. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Specificeer jouw zoekopdracht Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar het juiste telefoonnummer of adres. Wat ook kan: Open het online telefoonboek van een plaats in de buurt.

Gevonden postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 5341, 5348, 5344, 5347, 5343, 5346, 5342, 5349, 5345. Neem deze postcode eventueel mee. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Zoeken op wijk
Oss bestaat uit een aantal buurten: centrum: ten noorden van spoorlijn, ten oosten van Hertogin Johannasingel, ten westen van Oostwal, ten zuiden van Hertgensingel / Zaltbommelseweg, Oss-oost ten noorden van de spoorlijn: Schadewijk (omgeving Berghemseweg), Ruwaard-noord (Ruwaard ten noorden van Joost van den Vondellaan), industrieterrein Elzenburg, Horzak, Ruwaard-zuid (Ruwaard ten zuiden van Joost van den Vondellaan), Witte Hoef, Krinkelhoek, Vliet, Mettegeupel, Kortfoord, Oss-zuid, Hazenakker, Docfapark, Vierwinden, De Haag, De Bus, industrieterreinen Moleneind en Landweer, Vlashoek, Ussen, Mikkeldonk, Oostenakker
Gemeentes in de buurt
telefoonboek-oss

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die tref je aan de top van deze pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  O.a. adresgegevens of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De tool begint met zoeken

 4. Analyseer resultaten

  Je bekijkt hier adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Brabant

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen goede info gevonden? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Oss, van wie is het nummer?

Het ging om een nummer uit de regio Oss. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoekmachine gaat nu op zoek naar de persoon die past bij dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Zeker, voer hiervoor de (woon) gegevens zo duidelijk mogelijk in. Details als een postcode, straatnaam of huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam wanneer dat bekend is. Door hiervan gebruik te maken check jij het snelste het beoogde telefoonnummer uit de gemeente Oss

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers zijn servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kun jij raadplegen (bellen) met jouw telefonie-abonnement. Voor informatienummers als 0840, 0900, 1800, 0909, 0800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Oss

Mogelijk ben je meerdere keren gebeld en is het belangrijk om te weten wie het is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met alleen maar een (06) nummer kan je uitdokteren welke persoon er bij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Aan de hand van onze tool doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids uit Oss. Bijvoorbeeld handig bij: