Telefoonboek Bernheze

Een online inkijkje in het telefoonboek van Bernheze? Gebruik de aangegeven handige zoekfunctie. Op die manier bekijk jij razendsnel alle adresgegevens van inwoners uit de gemeente Bernheze. Start jouw zoekopdracht met een voor- of achternaam (bijv. Mulder), bedrijf (bijv. Spar) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum en/of 5258. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De telefoonzoeker gaat door het telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Bernheze kan iedereen! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Bernheze

Ben je gebeld dooreen nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het actuele nummer van een onderneming of man / vrouw uit Bernheze? Je (adres) of telefonische details zoeken kon vroeger via de gids. Nu gaat dit online 10 keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer zo’n internet telefoonnummer-database van pas komt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het (mobiele) nummer van E. van Veen wonend in Bernheze
 • Ontdek het nummer van de Tinq of Hans Anders
 • Check het nummer van de Installateur alarmapparatuur of Administratiekantoor uit Bernheze
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Bernheze

Doorzoek nu eenvoudig het online telefoonboek van de gemeente Bernheze. Nummer niet gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dan vind jij eenvoudiger het juiste telefoonnummer of adres. Ook het overwegen waard: Check de gids van een van de plaatsen in de buurt.

Belangrijke postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 5258. Je kunt deze postcodes gebruiken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Bernheze kenmerkt zich door buurten & wijken: Centrum, Noord, Buitengebied, Zuid, Kern, Oost
telefoonboek-bernheze

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Dit achterhaal je even hierboven

 2. Vul de velden in

  Voorbeelden zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijken alle resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers en overige info in provincie Noord-Brabant

 5. Andere zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen goede info gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Bernheze, wie heeft mij gebeld?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Bernheze. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Zoek dan op het nummer in onze tool. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Uiteraard, vul de contactgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Dit werkt met de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daar de beschikking over hebt. Op die manier spot je met succes het gezochte telefoonnummer uit de gemeente Bernheze

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De vaste en mobiele nummers kan je telefoneren uit de belbundel van je abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 1800, 0840, 0909, 0900, 0800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Bernheze

Mogelijk is je telefoon diverse malen gebeld en is het van groot belang dat je weet wie de persoon is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Op basis van een mobiel telefoonnummer kan je ontwaren welke persoon er bij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Middels het zoekscript gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde gids uit Bernheze. Bijvoorbeeld handig bij: