Telefoonboek s-Hertogenbosch

Zoek jij naar een telefoonboek van Den Bosch? Ga aan de slag met de aangegeven handige zoekmachine. Zo bekijk jij supersnel de meeste adressen en (mobiele) nummers in de buurt van de gemeente s-Hertogenbosch. Ga aan de slag met met een naam (dit kan zijn Kuiper), een winkel of bedrijf (bijv. Basic-Fit) of misschien met een adres en huisnummer. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met De Graafse Wijk en/of 5213. Klik nu op de zoekbutton. Onze tool gaat aan de slag met zoeken en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in s-Hertogenbosch is kinderspel! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente s-Hertogenbosch

Een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of heb jij nodig het actuele nummer van een bedrijf of persoon uit Den Bosch? Een (06) nummer vinden ging tot een jaar of 20 geleden aan de hand van de gids. Nu kan dat via een online telefoonboek 10 keer sneller. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Check het tel. nummer van S. Bosman uit s-Hertogenbosch
 • Ontdek het nummer van de EMTÉ of Poiesz
 • Ontdek het nummer van de Stedenbouwkundige of Ingenieur op het gebied van bouwfysica in s-Hertogenbosch
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Den Bosch

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente s-Hertogenbosch. Heb je niks gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dat vergroot de kans op het vinden van alle informatie die jij wilt vinden. Wat somso ook werkt: Maak gebruik van het telefoonboek van een andere plaats.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 5213, 5233, 5235, 5222, 5212, 5232, 5223, 5216, 5237, 5211, 5231, 5221, 5215, 5234, 5236, 5224. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
s-Hertogenbosch kan je onderverdelen in een aantal buurten: De Graafse Wijk, Het Hinthamer Park, De Hinthamer Poort, De Donk, De Haren, De Rompert, De Slagen, De Morgen, De Reit, kantorenpark Soetelieve-Noord (=rangtelwoord in straatnaam), Maasdal, Maasstroom, Oud Empel, bedrijventerreinen Veemarktkwartier en De Rietvelden, De Muntel, De Vliert, De Herven, Boschveld, De Schutskamp, De Wolfsdonken, De Honderd Morgen, De Moerputten, De Hazeldonk, De Pettelaar, Maasvallei, Maasoever, Maaspoort, centrum, Het Zand, De Vughter Poort, Orthen, Hambaken, De Buitenpepers, bedrijventerrein De Kerkhoek, HighTech Park ‘s-Hertogenbosch, Haverleij, Velderwoude, Holterveste, Daliënwaard / Daliënwaerd, Leliënhuyze, Beeckendael, Heesterburgh, Oeverhuyze, Hoogveld, bedrijventerrein De Vutter, De Aawijk, Noorderplas (=edelmetalenwijk), bedrijventerrein Maasindustrie, Empel, De Kruiskamp
telefoonboek-s-hertogenbosch

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Dit achterhaal je hier

 2. Geef aan wat je zoekt

  Denk aan een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je bekijkt hier alle relevante resultaten in provincie Noord-Brabant

 5. Nog een keer zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. 0 mogelijkheden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit s-Hertogenbosch, wie is het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Den Bosch. Je bent dan benieuwd wie het is. Geef het telefoonnummer in. Ons zoekformulier gaat nu op zoek naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Uiteraard, vul de contactgegevens zo accuraat als het kan in. Zaken als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam wanneer dat bekend is. Door hiervan gebruik te maken krijg jij het snelste het beoogde telefoonnummer in de gemeente s-Hertogenbosch

In welke gevallen is een nummer gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De reguliere telefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) uit de belbundel van je abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0909, 0906, 0800, 1800, 0900 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Den Bosch

Wellicht heb je een telefoonnummer, en kan je niet wachten te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een volledig telefoonnummer kan je ontcijferen op wie z’n naam het nummer staat. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Via de telefoonzoeker doorzoek je binnen enkele seconden het omgekeerde telefoonboek van s-Hertogenbosch. Je hebt dit nodig in het geval van: