Telefoonboek Waalwijk

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Waalwijk? Gebruik de aangegeven duidelijke zoekmachine. Zo doorzoekt men erg simpel tientallen (06) nummers en contacten in en rondom de gemeenten Waalwijk. Ga aan de slag met met een naam (denk aan van der Laan), een zakelijk adres (bijv. Spar) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals zuidoost: Bloemenoord of juist de postcode, 5143. Druk op “zoeken”. Het zoekscript checkt razendsnel de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Waalwijk gaat online zo eenvoudig! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Waalwijk

Zie jij een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of zoek je het (06) nummer van een huishouden of gezin uit Waalwijk? Een (mobiel) nummer zoeken ging jaren geleden nog met de gids. Dat is veranderd, nu gaat dit online een stuk sneller. Om je een beeld te geven waar de online telefoonnummer-zoeker onmisbaar is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Bekijk het nummer van Dhr. Post wonend in Waalwijk
 • Bekijk het nummer van de Kruidvat of Specsavesr
 • Vind de bereikbaarheid van de Optometrist of Automatiseringsgerichte organisatieadviseur uit Waalwijk
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Waalwijk

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Waalwijk. Niets gevonden? Zoek specifieker. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo speur jij sneller naar de gegevens die jij zoekt. Eventueel te testen: Probeer het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze plaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 5143, 5146, 5142, 5145, 5141, 5144. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Relevante wijken
Waalwijk bestaat uit meerdere buurten: zuidoost: Bloemenoord, Sint Antoniusparochie (=’t Heike), Waalwijk-west: Landgoed Driessen, centrum-oost: Laageinde, Baardwijk, De Hoef, noord: industriegebied haven, centrum-west: Besoyen, zuidwest: Meerdijk, woonwijk en industrieterrein Zanddonk,
telefoonboek-waalwijk

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Dit achterhaal je aan de top van deze pagina

 2. Vul de velden in

  Mogelijk een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Check resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met nummers, namen en adressen in provincie Noord-Brabant

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet gevonden wat je zocht? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Waalwijk, wie is het?

Je bent gebeld door een nummer uit Waalwijk. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Voer het nummer in. Het systeem probeert de persoon te vinden die past bij dit nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Natuurlijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Zaken als buurtschap, postcode of straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je deze weet. Daarmee zoek je het eenvoudigst het gezochte telefoonnummer in de gemeente Waalwijk

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De vaste en mobiele nummers kan je bereiken uit jouw (gratis) belbundel. Voor adviesnummers zoals 0906, 0900, 0840, 0909, 0800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Waalwijk

Het is mogelijk: dan is je telefoon diverse malen gebeld en is het van groot belang dat je weet van wie het nummer is. Het kan gaat om een gemist oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met behulp van een (06) nummer kan je ophelderen welke persoon er bij hoort. Het is tamelijk complex. Met behulp van de zoekmachine kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Waalwijk. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt: