Telefoonboek Sprang

Nummers nodig uit het telefoonboek van Sprang? Dat doe je met de hier onderstaande eenvoudige zoekmachine. Daarmee zoek je razendsnel ontzettend veel telefoonnummers, adressen en namen van personen uit Waalwijk. Start jouw zoekopdracht met een naam (bijvoorbeeld Jonker), een zakelijk adres (bijv. DA) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Oost of eventueel 5161. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De zoektool speurt het internet af en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Sprang stelt maar weinig voor! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Sprang

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd telefoonnummer? Of ben je benieuwd naar het (06) nummer van een onderneming of man / vrouw uit Sprang? Contactgegevens opzoeken deden we voorheen via het dikke telefoonboek. Dat is veranderd, nu gaat dat middels het internet sneller en accurater. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Vind het vaste nummer van H. Willemsen wonend in Sprang
 • Zoek het nummer van de Hunkemöller of Intertoys
 • Zoek adresgegevens van de Fysiotherapeut of Inkoopadviseur in Sprang
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Sprang

Doorzoek nu online de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Waalwijk. Nummer niet gevonden? Zoek specifieker. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dat vergroot de kans op het vinden van de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Gebruik de gids voor een van de plaatsen in de buurt.

Belangrijke postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 5161. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Buurten en wijken
Sprang onderscheiden we in diverse wijken: Oost, West, Buitengebied, Centrum, Zuid, Noord
telefoonboek-sprang

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die tref je even hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  Mogelijk een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De database wordt doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je komt nu in een overzicht met de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Noord-Brabant

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. 0 mogelijkheden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Sprang, wie probeert mij te bellen?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Sprang. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het zoek-algoritme zal nu zoeken naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Uiteraard, voer de adresgegevens van deze persoon zo compleet mogelijk in. Zaken als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam indien deze bekend is. Dan zoek je snel het begeerde telefoonnummer in Sprang

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke zijn betaald?

De reguliere telefoonnummers zijn gewoon te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0900, 1800, 0906, 0840, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Sprang

Soms is je telefoon diverse malen gebeld en is het belangrijk om te weten wie jou heeft gebeld. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een volledig telefoonnummer kan je uitvinden welke persoon of bedrijf erbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Met behulp van de tool zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids van Sprang. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.waalwijk.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Oostenrijk.