Telefoonboek Dongen

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Dongen? Dat doe je met onderstaande duidelijke zoekfunctie. Via deze werkwijze vind je zonder problemen alle adresgegevens uit de gemeente Dongen. Jij kan starten met een (voor) naam (als van Dam), een onderneming (bijv. Hoogvliet) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Dongen-noordoost (tussen Bolkensteeg en Procureurweg) of misschien 5103. Klik nu op de zoekknop. Het zoekscript zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Dongen is niet moeilijk! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Dongen

Een oproep gehad van een vreemd telefoonnummer? Of ben je op zoek naar een bereikbaar nummer van een zaak of bewoner in Dongen? Je (adres) of telefonische details zoeken ging jaren geleden nog middels telefoonboeken en registers. Op dit moment kan dat via het internet sneller en accurater. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Check het tel. nummer van T. de Bruijn in Dongen
 • Check het nummer van de De Echte Bakker of Dekamarkt
 • Bekijk het nummer van de Gezondheidszorg-psycholoog of Ingenieur mechatronica uit Dongen
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Dongen

Doorzoek nu moeiteloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Dongen. Niets gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Ook mogelijk: Check de gids van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 5103, 5107, 5102, 5105, 5101, 5104. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken en buurten
Dongen kenmerkt zich door velerlei buurtschappen: Dongen-noordoost (tussen Bolkensteeg en Procureurweg), Dongen ten zuiden van het Wilhelminakanaal: industrieterrein Tichelrijt, Dongen-noordwest (tussen Noorderlaan en Middellaan), Dongen-oost (omgeving Eindsestraat), Dongen-zuidwest (oostelijk van Westerlaan, zuidelijk van Middellaan, westelijk van Kardinaal van Rossumstraat), Dongen-zuidoost (omgeving Tramstraat en Sint Josephstraat, bomenbuurt)
telefoonboek-dongen

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze bekijk je bovenaan de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Bijvoorbeeld een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op zoeken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Analyseer resultaten

  Je ziet nu telefoonnummers en overige info in provincie Noord-Brabant

 5. Nog een keer zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Dongen, wie is het?

Het ging om een nummer uit de regio Dongen. Je bent dan benieuwd wie het is. Geef het telefoonnummer in. De zoektool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dat is een optie, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig mogelijk in. Zaken als straatnaam of de postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam indien deze bekend is. Zo check jij het eenvoudigst een telefoonnummer in de gemeente Dongen

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De doorsnee (06) nummers zijn kosteloos te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0900, 0840, 0909, 1800, 0800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Dongen

In een ander scenario is je telefoon diverse malen gebeld en kan je niet wachten te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een (net) nummer kun je opzoeken op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat vaak niet vanzelf. Middels de telefoonzoeker check je direct gratis de omgekeerde gids uit Dongen. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: