Telefoonboek Baarle-Nassau

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Baarle-Nassau? Start met de snelle zoekmachine. Zodoende bekijk jij erg simpel bijna alle adressen en (mobiele) nummers in de gemeente Baarle-Nassau. Neem als uitgangspunt een naam (bijv. Smits), bedrijf (bijv. Schooneberg) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of 5111. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Onze tool doorzoekt het digitale telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Baarle-Nassau is zo gepiept! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Baarle-Nassau

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Baarle-Nassau? Het zoeken van een telefoonnummer ging voorheen nog ouderwets met de gids. Vandaag de dag werkt dat via een digitale telefoonnummer-database sneller en accurater. Een paar voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • VInd het telefoonnummer van F. de Graaf woonachtig in Baarle-Nassau
 • Check het nummer van de Cigo of Hans Anders
 • Bekijk contactgegevens van de Apotheker of Life Coach in Baarle-Nassau
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek de gids van Baarle-Nassau

Doorzoek nu moeiteloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Baarle-Nassau. Nummer niet gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Op basis daarvan zoek je makkelijker het gewenste adres of nummer. Ook mogelijk: Neem ook de gids door van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 5111. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Zoeken op wijk
Baarle-Nassau bestaat uit een aantal wijken en buurten: Centrum, Noord, Buitengebied, Zuid, Oost, West
telefoonboek-baarle-nassau

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze staat bovenaan de pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  O.a. een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Check resultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle zoekresultaten in provincie Noord-Brabant

 5. Zoek opnieuw

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. 0 mogelijkheden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Baarle-Nassau, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit Baarle-Nassau. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoekmachine zal nu zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Vanzelfsprekend, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Dit werkt met adres, postcode en huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Hiermee spot je succesvol het beoogde telefoonnummer in de gemeente Baarle-Nassau

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke nummers zijn servicenummers?

De normale huistelefoonnummers kan jij gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor zaken als 0840, 0906, 1800, 0909, 0900 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Baarle-Nassau

Het is mogelijk: dan heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je benieuwd wie jou heeft gebeld. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met niet meer dan een nummer kan je ontcijferen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door middel van onze tool krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Baarle-Nassau. Je hebt dit nodig in het geval van: