Telefoonboek Ulicoten

Zoek jij naar een telefoonboek van Ulicoten? Dat kan via onze snelle zoekfunctie. Zo achterhaal je razendsnel ontzettend veel telefoongegevens & adresgegevens van inwoners uit Baarle-Nassau. Begin altijd je query met een naam (dit kan zijn van den Bosch), bedrijfsnaam (bijv. Blokker) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Oost of 5113. Klik nu op de zoekbutton. Het systeem analyseert het online telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Ulicoten is echt heel eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ulicoten

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je op zoek naar een bereikbaar nummer van een shop of inwoner van Ulicoten? Het zoeken van een telefoonnummer ging tot voor kort met zo’n onpraktisch telefoonboek. Momenteel werkt dat via een digitale telefoonnummer-database zonder moeite. Een aantal scenario’s wanneer een internet telefoonboek handig is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het nummer van B. Post in Ulicoten
 • Bekijk het nummer van de Coop of Eye Wish
 • Vind het telefoonnummer van de Tandarts of Deurwaarder uit Ulicoten
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Ulicoten

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente Baarle-Nassau. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek dan op andere combinaties. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op basis daarvan zoek je makkelijker het gewenste adres of nummer. Eventueel te testen: Neem ook de gids door van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze plaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 5113. Je kunt deze postcodes gebruiken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Relevante wijken
Ulicoten bestaat uit buurtschappen en kernen: Oost, Noord, Zuid, West, Kern, Buitengebied
telefoonboek-ulicoten

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze bekijk je hier

 2. Vul in wat jij zoekt

  Mogelijk een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De database wordt doorzocht

 4. Check resultaten

  Je ontdekt vervolgens de gevonden resultaten in provincie Noord-Brabant

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet de gewenste resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Ulicoten, wie belde mij?

Dit was een telefoonnummer uit Ulicoten. Natuurlijk wil je weten wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons systeem gaat op zoek naar de contactgegevens die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Uiteraard, vul daarvoor de postcode van deze persoon in d.m.v. de zoekbalk. Dit werkt met de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam indien deze bekend is. Hiermee krijg jij het snelste een telefoonnummer in Ulicoten

Hoe werken gratis nummers en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De doorsnee (06) nummers kan je zonder kosten bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0900, 1800, 0909, 0800, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Ulicoten

In sommige gevallen heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het van groot belang dat je weet van wie het nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met enkel een mobiel telefoonnummer kan je ontwaren wiens naam hierbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Dankzij de zoekmachine kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek in Ulicoten. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.baarle-nassau.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Letland.