Telefoonboek Huisvennen

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Huisvennen?Maak dan gebruik van onderstaande speciale zoekfunctie. Zo doorzoekt men verrassend eenvoudig veel (06) nummers en contacten uit Baarle-Nassau. Neem als uitgangspunt een (achter) naam (zoals Hoekstra), een shop (als ING) of misschien met een adres en huisnummer. Of zoek op een deelgebied als Oost en/of 5111. Klik nu op de zoekbutton. De tool gaat door het telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Huisvennen gaat online zo eenvoudig! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Huisvennen

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of ben je benieuwd naar het nummer van een firma of familie uit Huisvennen? Het opzoeken van een nummer in ging tot voor kort d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Dat is veranderd, nu kan dit aan de hand van internet honderd keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer een internet telefoonboek handig is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Bekijk het nummer van E. Kok met een woning in Huisvennen
 • Ontdek het nummer van de Hubo of Action
 • Achterhaal het tel. nr. van de Gezondheidszorg-psycholoog of Ingenieur telematica in Huisvennen
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Huisvennen

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Baarle-Nassau. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer dan iets breder te zoeken. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Op basis daarvan zoek je makkelijker de info waar jij naar op zoek bent. Eventueel te testen: Open het online telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 5111. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
Huisvennen bestaat uit een aantal wijken en buurten: Oost, Noord, West, Centrum, Zuid, Kern
telefoonboek-huisvennen

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool staat aan de top van deze pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Denk aan een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op zoeken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Analyseer resultaten

  Je komt nu in een overzicht met alle zoekresultaten in provincie Noord-Brabant

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! 0 mogelijkheden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Huisvennen, wie probeert mij te bellen?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Huisvennen. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Voer het nummer in. Ons systeem probeert de persoon te vinden die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Absoluut, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo duidelijk mogelijk in. Voorbeeld zijn weg, straat, buurt, wijk, postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je deze weet. Door hiervan gebruik te maken vind je het snelste het gewenste telefoonnummer in Huisvennen

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers kan je telefoneren als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor adviesnummers zoals 0906, 0800, 0900, 1800, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Huisvennen

Misschien is je telefoon diverse malen gebeld en kan je niet wachten te weten van wie dit tel. nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met behulp van een nummer kan je ontcijferen wie de “eigenaar” is van het nummer. In de prakijk valt het soms flink tegen. Aan de hand van ons systeem check je direct gratis het omgekeerde telefoonboek uit Huisvennen. Ideaal bij:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.baarle-nassau.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Kosovo.