Telefoonboek Heikant

Zoek jij naar een telefoonboek van Heikant? Dat doe je met de hier onderstaande duidelijke zoekfunctie. Zodoende tref je zonder moeite veel adresgegevens in de buurt van Baarle-Nassau. Start je zoektocht direct met een naam (bijv. van der Meulen), een shop (als Ici Parix XL) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek op een deelgebied als Oost of misschien 5113. Druk nu gewoon op de paarse knop De telefoonzoeker speurt het internet af en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Heikant is zo gepiept! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Heikant

Vandaag gebeld door een vreemd nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar een bepaald nummer van een firma of familie uit Heikant? Contactgegevens opzoeken ging tot voor kort middels telefoonboeken en registers. Op dit moment kan dat via het internet vele malen sneller. Hieronder een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker te raadplegen is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Check het tel. nummer van Z. Peeters woonachtig in Heikant
 • Vind het telefoonnummer van de AutoCrew of Shell
 • Vind de bereikbaarheid van de Mondhygiënist of Headhunting bureau uit Heikant
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Heikant

Doorzoek nu probleemloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Baarle-Nassau. Nummer niet gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder de gegevens die jij zoekt. Wat ook kan: Check de gids van een woonplaats in de regio.

Doorzoek postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 5113. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Relevante wijken
Heikant wordt gevormd door buurten & wijken: Oost, Noord, Zuid, West, Buitengebied, Centrum
telefoonboek-heikant

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze staat bovenaan de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Een voorbeeld is een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De tool begint met zoeken

 4. Check resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle relevante resultaten in provincie Noord-Brabant

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden wat je zocht? Mooi! 0 mogelijkheden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Heikant, van wie is het nummer?

Dit was een telefoonnummer uit Heikant. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Kopieer het nummer in het systeem. Het systeem achterhaalt de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dat is een optie, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo volledig mogelijk in. Je kunt denken aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je deze weet. Aan de hand hiervan zoek jij het gemakkelijkste dit telefoonnummer uit Heikant

Hoe werken gratis nummers en welke zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zaken als 0840, 0909, 0900, 0800, 0906 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Heikant

Mogelijk beschik je over een nummer en wil je weten wie de persoon is. Het kan gaat om een gemist oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met alleen maar een (vast) telefoonnummer kun je te weten komen op wie z’n naam het nummer staat. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Gebaseerd op onze tool krijg je alle resultaten uit het omgekeerde telefoonboek uit Heikant. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.baarle-nassau.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Lesotho.