Telefoonboek Tommel

Nummers nodig uit het telefoonboek van Tommel? Ga aan de slag met onze eenvoudige zoekmachine. Zo achterhaal je verrassend eenvoudig ontzettend veel adressen en (mobiele) nummers van mensen in Baarle-Nassau. Je kunt beginnen met een naam (bijvoorbeeld Kuiper), bedrijf (bijv. Hema) of probeer een straatnaam of postcode. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Oost en wellicht 5111. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De zoekmachine doorzoekt de database en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Tommel gaat online zo eenvoudig! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Tommel

Een oproep gehad van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of zoek je een bepaald nummer van een firma of familie uit Tommel? Een telefoonnummer zoeken ging tot een jaar of 20 geleden met de gids. Momenteel gaat dat middels het internet vele malen sneller. Een aantal voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken handig is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Bekijk het nummer van H. van der Linden woonachtig in Tommel
 • Bekijk het nummer van de Hudson’s Bay of Blokker
 • Achterhaal het tel. nr. van de Tandprotheticus of Telecombedrijf uit Tommel
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Tommel

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente Baarle-Nassau. Niet gevonden wat je zoekt? Maak de zoekopdracht concreter. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo achterhaal je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Ook het overwegen waard: Neem ook de gids door van een van randgemeenten of plaatsen.

Belangrijke postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 5111. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Tommel bestaat uit velerlei buurtschappen: Oost, Noord, West, Buitengebied, Kern, Zuid
telefoonboek-tommel

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze bekijk je helemaal bovenaan

 2. Vul in wat jij zoekt

  Mogelijk een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met de gevonden resultaten in provincie Noord-Brabant

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet gevonden wat je zocht? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Tommel, welke naam hoort erbij?

Je bent gebeld door een nummer uit Tommel. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoekmachine zoekt naar de persoon die correspondeert met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Ja, vul het adres van de persoon zo compleet mogelijk in. Voorbeeld zijn weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam indien deze bekend is. Daarmee vind jij doeltreffende het begeerde telefoonnummer in Tommel

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kun jij raadplegen (bellen) met jouw (mobiele) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 1800, 0900, 0800, 0840, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Tommel

Misschien beschik je over een nummer en ben je nieuwsgierig van wie jij een gesprek hebt gemist. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met niet meer dan een (net) nummer kun je opzoeken van wie het nummer is. Het is tamelijk complex. Gebaseerd op het zoekscript kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Tommel. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.baarle-nassau.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Israël.