Telefoonboek Oisterwijk

Zoek jij naar een telefoonboek van Oisterwijk? Check onze handige zoekfunctie. Via deze weg bekijk jij zonder problemen tientallen adressen en (mobiele) nummers in de gemeente Oisterwijk. Ga aan de slag met met een naam (bijv. Willemsen), een zaak (zoals Jumbo) of postcode, adresgegevens of regio. Of zoek op een deelgebied als centrum en zuidwest; alles ten noorden van de Essche Stroom of juist de postcode, 5061. Druk nu gewoon op de paarse knop Onze tool analyseert het online telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Oisterwijk is zo gepiept! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Oisterwijk

Een oproep gehad van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je benieuwd naar het actuele nummer van een bedrijf of persoon uit Oisterwijk? Contactgegevens opzoeken deden we voorheen middels telefoonboeken en registers. Dat is veranderd, nu gaat dit online zonder moeite. Een paar voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek onmisbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • VInd het telefoonnummer van E. Peters uit Oisterwijk
 • Bekijk het nummer van de Texaco of De Echte Bakker
 • Bekijk het nummer van de Stuurman zeevisvaart of Accountant (forensisch) in Oisterwijk
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Oisterwijk

Doorzoek nu zonder problemen het telefoonboek van gemeente Oisterwijk. Geen resultaat? Probeer dan iets breder te zoeken. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dat vergroot de kans op het vinden van de contactgegevens die jij nodig hebt. Eventueel te testen: Check de gids van een van de omliggende plaatsen.

Belangrijke postcodes
Postcodes in deze regio: 5061, 5063, 5062. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Buurten en wijken
Oisterwijk onderscheiden we in een aantal buurten: centrum en zuidwest; alles ten noorden van de Essche Stroom, Oisterwijk-noordwest: ten westen van de straat Dieze en ten noorden van de spoorlijn, zuidoost: ten zuiden van de Essche Stroom en ten oosten van de Moergestelseweg
telefoonboek-oisterwijk

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze bekijk je hier

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  De database wordt doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je treft nu telefoonnummers en overige info in provincie Noord-Brabant

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen goede info gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Oisterwijk, van wie is het nummer?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Oisterwijk. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoeksysteem zoekt naar de persoon die “matcht” met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Absoluut, vul het adres van de persoon zo accuraat als het kan in. Informatie zoals een postcode, straatnaam of huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je deze weet. Dan verkrijg je snel een telefoonnummer in de gemeente Oisterwijk

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers kun jij raadplegen (bellen) uit de belbundel van je abonnement. Voor adviesnummers zoals 1800, 0840, 0906, 0909, 0800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Oisterwijk

Misschien heb je een gemiste oproep en moet je achterhalen van wie dit tel. nummer is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met niet meer dan een nummer kan je ontcijferen welk bedrijf of persoon erbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Aan de hand van de zoektool kun jij toch gebruik maken van de omgekeerde gids uit Oisterwijk. Je hebt dit nodig in het geval van: