Telefoonboek Heukelom

Een online inkijkje in het telefoonboek van Heukelom? Check de gemakkelijke zoekfunctie. Via deze weg check jij razendsnel veel adresgegevens van personen uit Oisterwijk. Jij kan starten met een naam (dit kan zijn Post), een onderneming (bijv. The Read Shop) of wellicht met een compleet adres. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Oost of een bepaalde postcode, 5059. Tik nu op de knop “zoeken”. De tool gaat aan de slag met zoeken en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Heukelom is zo gepiept! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Heukelom

Vandaag gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Heukelom? Een telefoonnummer zoeken ging tot voor kort aan de hand van de gids. Op dit moment kan dat via het internet honderd keer sneller. Hierna vind je verschillende situaties wanneer zo’n internet telefoonnummer-database van pas komt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het (mobiele) nummer van Z. Hermans met een huis in Heukelom
 • Vind het telefoonnummer van de Schooneberg of Poiesz
 • Vind de bereikbaarheid van de Stedenbouwkundige of Taxateur onroerende zaken uit Heukelom
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Heukelom

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Oisterwijk. Geen resultaat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk aan een postcode of straatnaam. Dat vergroot de kans op het vinden van de gegevens die jij zoekt. Ook het overwegen waard: Open het online telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Gevonden postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 5059. Je kunt deze postcodes gebruiken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in deze plaats
Heukelom kenmerkt zich door meerdere buurten: Oost, Noord, Buitengebied, Zuid, West, Kern
telefoonboek-heukelom

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool bekijk je hier

 2. Wie of wat zoek je?

  Een voorbeeld is een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle resultaten op een rij in provincie Noord-Brabant

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen resultaat? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Heukelom, van wie is het nummer?

Je bent gebeld door een nummer uit Heukelom. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul gewoon het telefoonnummer in. De zoekmachine zoekt naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dat is een optie, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens helemaal in. Onder ander postcode, straatnaam, huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam mits je deze gegevens hebt. Hiermee zoek je doeltreffende het gewenste telefoonnummer uit Heukelom

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers zijn servicenummers?

De reguliere telefoonnummers zijn kosteloos te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0909, 0840, 1800, 0906, 0800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Heukelom

Het is mogelijk: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en ben je nieuwsgierig van wie het nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een mobiel telefoonnummer kan je uitzoeken op wie z’n naam het nummer staat. Het is tamelijk complex. Via de telefoonzoeker krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Heukelom. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.oisterwijk.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Azerbeidzjan.