Telefoonboek Oosterhout

Op zoek naar het telefoonboek van Oosterhout? Start met de hier onderstaande eenvoudige zoekfunctie. Zodoende bekijk jij gemakkelijk ontzettend veel nummers en adressen van huishoudens in gemeente Oosterhout. Begin jouw zoektocht met een (achter) naam (zoals van den Berg), bedrijfsnaam (bijv. ING) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook zoeken op een wijk als Vrachelen ten noorden van het Markkanaaal en/of 4906. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoekmachine checkt razendsnel de database en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Oosterhout gaat super eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Oosterhout

Een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over een bereikbaar nummer van een shop of inwoner van Oosterhout? Een telefoonnummer zoeken kon vroeger via de gids. Tegenwoordig doe je dit online een stuk sneller. Een aantal scenario’s wanneer een internet telefoonboek onmisbaar is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Check het tel. nummer van T. van de Ven in Oosterhout
 • Zoek het nummer van de Beter Horen of VVV
 • Zoek het nummer van de Duikerarts of Verzuim adviseur uit Oosterhout
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Oosterhout

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente Oosterhout. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak de zoekopdracht concreter. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo speur jij sneller naar alle specifieke details die je nodig hebt. Eventueel te testen: Zoek in het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in deze plaats
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 4906, 4902, 4905, 4901, 4908, 4904, 4907, 4903. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Relevante wijken
Oosterhout kan je onderverdelen in buurtschappen en kernen: Vrachelen ten noorden van het Markkanaaal, bedrijventerreinen Weststad en de Wijsterd, Slotjes, Kanaleneiland, bedrijventerrein tussen Wilhelminakanaal en Statendamweg, centrum, Strijen, Dommelbergen-Noord; poldergebied ten noorden daarvan, Oosterheide, Vrachelen ten zuiden van het Markkanaal, Dommelbergen, bedrijventerrein Vijf Eiken; sportpark De Heihoef
telefoonboek-oosterhout

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  De tool staat even hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Bijv. een nummer of contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Open de zoekresultaten

  Je bekijkt hier alle relevante resultaten in provincie Noord-Brabant

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Oosterhout, wie wil mij bereiken?

Het gaat om een nummer uit Oosterhout. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Kopieer het nummer in het systeem. Het zoek-algoritme achterhaalt de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dit is mogelijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo compleet mogelijk in. Informatie zoals een postcode, straatnaam of huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam mits je deze gegevens hebt. Hiermee check je succesvol dit telefoonnummer in de gemeente Oosterhout

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je bereiken uit jouw (gratis) belbundel. Voor premium nummers zoals 0840, 0909, 0900, 0800, 1800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Oosterhout

Mogelijk is je telefoon diverse malen gebeld en is het van groot belang dat je weet van wie jij een gesprek hebt gemist. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een volledig telefoonnummer kan je ontrafelen wiens naam hierbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door middel van de nummerzoeker gebruik je snel en gemakkelijk de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Oosterhout. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: