Telefoonboek Maaijkant

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Maaijkant? Open nu de ontwikkelde gemakkelijke zoekfunctie. Zodoende vind je verrassend eenvoudig ontzettend veel nummers en adressen van mensen uit Baarle-Nassau. Neem als uitgangspunt een (voor) naam (als Postma), een zakelijk adres (bijv. Terstal) of probeer een straatnaam of postcode. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Oost of juist de postcode, 5113. Klik nu op de zoekbutton. De tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Maaijkant is kinderspel! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Maaijkant

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je op zoek naar het (06) nummer van een firma of familie uit Maaijkant? Een telefoonnummer zoeken ging tot een jaar of 20 geleden met de gids. Hedendaags kan dit aan de hand van internet een stuk sneller. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker ideaal is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • VInd het telefoonnummer van H. Veenstra uit Maaijkant
 • Bekijk het nummer van de Intertoys of Jan Linders
 • Vind het telefoonnummer van de Persoonsbeveiliger of Computer Software Installateur in Maaijkant
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Maaijkant

Doorzoek nu eenvoudig het telefoonboek van gemeente Baarle-Nassau. Geen resultaat? Maak de zoekopdracht concreter. Denk aan een postcode of straatnaam. Dat vergroot de kans op het vinden van de gewenste informatie. Mogelijk interessant: Doorzoek het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 5113. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in deze plaats
Maaijkant beslaat uit meerdere buurten: Oost, Noord, Zuid, West, Kern, Centrum
telefoonboek-maaijkant

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  De tool staat aan het begin van de pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Dit kan zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten doornemen

  Je bekijkt hier de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Noord-Brabant

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Te weinig data gekregen? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Maaijkant, wie heeft mij gebeld?

Het gaat om een nummer uit Maaijkant. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Kopieer het nummer in het systeem. De tool zal nu zoeken naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Absoluut, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig mogelijk in. Dit werkt met straatnaam of de postcode. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je die info hebt. Daarmee krijg jij het snelste het benodigde telefoonnummer in Maaijkant

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De standaard (mobiele) nummers kan jij gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor adviesnummers zoals 0840, 1800, 0800, 0900, 0906 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Maaijkant

Misschien heb je een gemiste oproep en ben je nieuwsgierig van wie dit tel. nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een (06) nummer kan je uitpluizen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Dankzij de zoekmachine kan je toch zoeken door de omgekeerde gids uit Maaijkant. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.baarle-nassau.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Libanon.