Telefoonboek Crèvecoeur

Nummers nodig uit het telefoonboek van Crèvecoeur? Ga aan de slag met onze eenvoudige zoekfunctie. Zo zoek je zonder moeite een groot deel van de namen en nummers in s-Hertogenbosch. Jij kan starten met een naam (bijvoorbeeld van der Velde), een onderneming (bijv. Bakker Bart) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Oost of eventueel 5221. Druk nu gewoon op de paarse knop De nummerzoeker speurt het internet af en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Crèvecoeur is niet moeilijk! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Crèvecoeur

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een onbekend nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het nummer van een onderneming of man / vrouw uit Crèvecoeur? Je (adres) of telefonische details zoeken ging voorheen middels telefoonboeken en registers. Heden ten dage kan dat via een online telefoonboek honderd keer sneller. Om je een beeld te geven wanneer de internet telefoonnummer-database van pas komt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het nummer van F. Koning woonachtig in Crèvecoeur
 • Check het nummer van de Deen of Schooneberg
 • Bekijk het nummer van de Huidtherapeut of Ingenieur werktuigbouw & electra Burgerlijke en utiliteitsbouw in Crèvecoeur
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Crèvecoeur

Doorzoek nu efficiënt het telefoonboek van gemeente s-Hertogenbosch. Niet gevonden wat je zoekt? Specificeer jouw zoekopdracht Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo achterhaal je sneller de gegevens die jij zoekt. Ook het overwegen waard: Maak gebruik van het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Gevonden postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 5221. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Crèvecoeur is te onderscheiden in een aantal buurten: Oost, West, Kern, Buitengebied, Zuid, Centrum
telefoonboek-crevecoeur

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  De tool bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Vul de velden in

  Dit kan zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De database wordt doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je bekijkt hier nummers, namen en adressen in provincie Noord-Brabant

 5. Nogmaals zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Beperkte resultaten? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Crèvecoeur, wie probeert mij te bellen?

Het gaat om een nummer uit Crèvecoeur. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons systeem gaat nu op zoek naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dat is een optie, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig mogelijk in. Dit werkt met weg, straat, buurt, wijk, postcode. Gebruik ook de (voor) naam als je daarover beschikt. Door hiervan gebruik te maken vind je het gemakkelijkste dit telefoonnummer in Crèvecoeur

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke nummers kosten per minuut geld?

De normale huistelefoonnummers zijn gewoon te bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor premium nummers zoals 0909, 0840, 0900, 0800, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Crèvecoeur

Mogelijkerwijs heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het van groot belang dat je weet wie jou heeft gebeld. Denk aan een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met behulp van een mobiel telefoonnummer kan je ontcijferen welke persoon er bij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Middels ons systeem zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Crèvecoeur. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.s-hertogenbosch.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Saint Kitts en Nevis.