Telefoonboek Dieskant

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Dieskant? Ga aan de slag met de hier onderstaande eenvoudige zoekfunctie. Via deze weg vind je verrassend eenvoudig een groot deel van de contactgegevens van mensen uit s-Hertogenbosch. Start je zoektocht direct met een naam (bijv. Veenstra), bedrijf (bijv. Mitra) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Oost of misschien 5221. Klik nu op de zoekbutton. De nummerzoeker doorzoekt de database en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Dieskant is kinderspel! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Dieskant

Een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar het nummer van een bedrijf of persoon uit Dieskant? Het opzoeken van een nummer in ging jaren geleden nog middels telefoonboeken en registers. Nu kan dit aan de hand van internet zonder moeite. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij zo’n online telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Zoek het (mobiele) nummer van W. Smit met een huis in Dieskant
 • Ontdek het nummer van de Praxis of McDonald’s
 • Check het nummer van de Installateur alarmapparatuur of Adviseur training & coaching in Dieskant
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Dieskant

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente s-Hertogenbosch. Nummer niet gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Een andere optie: Open het online telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze plaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 5221. Gebruik deze postcode(s). De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Zoeken op wijk
Dieskant onderscheiden we in meerdere buurten: Oost, West, Kern, Zuid, Noord, Centrum
telefoonboek-dieskant

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Dit achterhaal je aan het begin

 2. Geef zoektermen op

  Voorbeelden zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je checkt nu nummers, namen en adressen in provincie Noord-Brabant

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen goede info gevonden? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Dieskant, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit Dieskant. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Geef het telefoonnummer in. Ons systeem zoekt naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit heet omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Absoluut, vul de contactgegevens zo accuraat als het kan in. Details als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je deze gegevens hebt. Door hiervan gebruik te maken check je het snelste het verlangde telefoonnummer in Dieskant

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke geldt een speciaal tarief?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn gewoon te bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor servicenummers als 0800, 0900, 0840, 0906, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Dieskant

Misschien heb je enkel een (mobiel) nummer en ben je benieuwd wie de persoon is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Gebaseerd op een (vast) telefoonnummer kan je ontcijferen wie er bij het nummer hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Met behulp van de nummerzoeker gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek in Dieskant. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.s-hertogenbosch.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Rusland.