Telefoonboek Rosmalen

Zoek jij naar een telefoonboek van Rosmalen?Maak dan gebruik van de aangegeven unieke zoekfunctie. Hiermee achterhaal je verrassend eenvoudig de meeste telefoonnummers, adressen en namen in s-Hertogenbosch. Neem als uitgangspunt een naam (bijvoorbeeld Janssen), bedrijfsnaam (bijv. Albert Heijn) of wellicht met een compleet adres. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Molenhoek of misschien 5242. Klik nu op de zoekknop. De zoektool gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Rosmalen gaat super eenvoudig. Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Rosmalen

Een oproep gehad van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je benieuwd naar een bereikbaar nummer van een bedrijf of persoon uit Rosmalen? Een telefoonnummer zoeken kon vroeger nog ouderwets met de gids. Op dit moment kan dit aan de hand van internet vele malen sneller. Een paar voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek van pas komt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Achterhaal het nummer van B. Scholten in Rosmalen
 • Bekijk het nummer van de Lidl of Bakker Bart
 • Vind het telefoonnummer van de Verpleegkundige of Controller uit Rosmalen
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Rosmalen

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente s-Hertogenbosch. Heb je niks gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dat vergroot de kans op het vinden van het juiste telefoonnummer of adres. Eventueel te testen: Probeer het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Zoeken op postcode
Postcodes in deze regio: 5242, 5245, 5241, 5248, 5244, 5249, 5247, 5243, 5246. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Relevante wijken
Rosmalen is te onderscheiden in een aantal buurten: Molenhoek, buitengebied ten noorden van Rosmalen: Vlietdijk, De Bleken, Westeind, enz., centrum, Overlaet West, ’t Ven, Maliskamp, Sparrenburg: vnl. -hoeven, bedrijventerrein ten oosten van Vliertwijksestraat en buitengebied ten noorden van Kruisstraat, buitengebied ten noordwesten van Kruisstraat, Hondsberg, Overlaet Oost, Sprokkenbosch / Sprokkelbosch, Hintham, Hintham Noord
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-rosmalen

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze staat aan het begin

 2. Geef zoektermen op

  Bijvoorbeeld een adres of een (vast) nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ontdekt vervolgens de gevonden resultaten in provincie Noord-Brabant

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen goede info gevonden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Rosmalen, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Rosmalen. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoekmachine gaat nu op zoek naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Absoluut, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig als mogelijk in. Details als een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je deze gegevens hebt. Aan de hand hiervan vind jij met succes het begeerde telefoonnummer in Rosmalen

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke zijn betaald?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor servicenummers als 0800, 1800, 0900, 0906, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Rosmalen

Wellicht heb je een gemiste oproep en moet je achterhalen wie er naar jou gebeld heeft. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met behulp van een nummer kan je ontdekken op wie z’n naam het nummer staat. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Gebaseerd op het zoekscript gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Rosmalen. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.s-hertogenbosch.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer San Marino.