Telefoonboek Oud-Empel

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Oud-Empel?Maak dan gebruik van de hier onderstaande duidelijke zoekfunctie. Via deze werkwijze achterhaal je gemakkelijk veel telefoongegevens & adresgegevens in en rondom s-Hertogenbosch. Je kunt beginnen met een achternaam (bijv. Verbeek), een zakelijk adres (bijv. Zeeman) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek specifiek binnen Oost en de postcode, 5235. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoektool speurt het internet af en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Oud-Empel is niet moeilijk! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oud-Empel

Gebeld door een onbekend nummer? Of heb jij nodig het actuele nummer van een bedrijf of persoon uit Oud-Empel? Een telefoonnummer opzoeken ging jaren geleden nog via de gids. Heden ten dage kan dat via een online telefoonboek zonder moeite. Hierna vind je verschillende situaties wanneer zo’n internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Bekijk het nummer van H. van Doorn met een huis in Oud-Empel
 • Check het nummer van de Trekpleister of Zeeman
 • Zoek adresgegevens van de Arbeids- en bedrijfsgeneeskundige of ICT-projectmanagement in Oud-Empel
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Oud-Empel

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente s-Hertogenbosch. Niets gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo achterhaal je sneller het juiste telefoonnummer of adres. Ook het overwegen waard: Neem ook de gids door van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze woonplaats
De database toont de volgende postcode(s): 5235. Neem deze postcode eventueel mee. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken
Oud-Empel kan je onderverdelen in meerdere buurten: Oost, West, Kern, Buitengebied, Centrum, Zuid
telefoonboek-oud-empel

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze vind je aan de top van deze pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Mogelijk een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je vindt nu telefoonnummers en overige info in provincie Noord-Brabant

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen goede info gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Oud-Empel, wie belde mij?

Het gaat om een nummer uit Oud-Empel. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het systeem gaat op zoek naar de contactgegevens passend bij het desbetreffende nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Natuurlijk, vul het adres van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Onder ander postcode, straatnaam, huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daar de beschikking over hebt. Zo zoek je het eenvoudigst een telefoonnummer in Oud-Empel

Hoe werken gratis nummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je bereiken vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0900, 0906, 0800, 1800, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Oud-Empel

Mogelijkerwijs heb jij een belangrijk gesprek gehad en moet je achterhalen wie het is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met behulp van een compleet nummer kan je uitvinden van wie het nummer is. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Dankzij ons systeem kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Oud-Empel. Andersom zoeken is handig bij situaties als: