Telefoonboek Boxtel

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Boxtel? Start met de snelle zoekfunctie. Hiermee zoek je zonder moeite tientallen telefoonnummers, adressen en namen van mensen in de gemeente Boxtel. Start je zoektocht direct met een naam (denk aan Jacobs), een shop (als Avia) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek specifiek binnen Breukelen of misschien 5282. Klik nu op de zoekknop. De nummerzoeker checkt razendsnel de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Boxtel gaat super eenvoudig. Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Boxtel

Een oproep gehad van een voor jou onbekend nummer? Of ben je benieuwd naar een bepaald nummer van een inwoner of bedrijf uit Boxtel? Je (adres) of telefonische details zoeken ging jaren geleden nog met zo’n onpraktisch telefoonboek. Op dit moment kan dat online honderd keer sneller. Om je een beeld te geven waarbij zo’n online telefoonboek handig is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een nummer van een winkel vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • VInd het telefoonnummer van A. Bosman met een woning in Boxtel
 • Vind het telefoonnummer van de Tui of Zeeman
 • Achterhaal het tel. nr. van de Stralingsdeskundige of ICT adviseur uit Boxtel
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Boxtel

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Boxtel. Geen resultaat? Zoek dan op andere combinaties. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dan vind jij eenvoudiger de contactgegevens die jij nodig hebt. Tevens een optie: Doorzoek het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 5282, 5281, 5283. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Zoeken op wijk
Boxtel onderscheiden we in een aantal wijken en buurten: Breukelen, Selissenwal, centrum; bedrijventerrein Ladonk, Boxtel-oost, Munsel-Selissen, In Goede Aarde
telefoonboek-boxtel

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Bijv. een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Analyseer resultaten

  Je checkt nu alle relevante resultaten in provincie Noord-Brabant

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden nummers kan je direct bellen. 0 mogelijkheden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Boxtel, welke naam hoort erbij?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Boxtel. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoeksysteem achterhaalt de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, vul de contactgegevens zo volledig mogelijk in. Denk aan buurtschap, postcode of straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Dan zoek je doeltreffende het begeerde telefoonnummer in de gemeente Boxtel

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je telefoneren met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor premium nummers zoals 0906, 0900, 0800, 0840, 1800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Boxtel

Het is mogelijk: dan ben je meerdere keren gebeld en moet je achterhalen wie er naar jou gebeld heeft. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Gebaseerd op een telefoonnummer kan je ontdekken van wie het nummer is. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Dankzij de zoekmachine kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Boxtel. Het komt van pas bij bijvoorbeeld: