Telefoonboek Zaltbommel

Zoek jij naar een telefoonboek van Zaltbommel? Gebruik deze duidelijke zoekmachine. Hiermee doorzoekt men gemakkelijk de meeste telefoonnummers, adressen en namen uit de gemeente Zaltbommel. Jij kan starten met een (achter) naam (zoals Willems), een shop (als Vakgarage) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals De Waluwe (zuidelijke nieuwbouwwijk of eventueel 5302. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het systeem doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Zaltbommel gaat super eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Zaltbommel

Zie jij een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar het telefoonnummer van een shop of inwoner van Zaltbommel? Een telefoonnummer opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden met de gids. Momenteel kan dit aan de hand van internet een stuk sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer een internet telefoonboek handig is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Check het tel. nummer van Z. van der Berg uit Zaltbommel
 • Zoek het nummer van de De Hypotheekshop of Tamoil
 • Check het nummer van de Fysiotherapeut of Adviseur logistiek en transport uit Zaltbommel
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Zaltbommel

Doorzoek nu simpel de internet telefoonnummer-database van de gemeente Zaltbommel. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo vind je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Mogelijk interessant: Check de gids van een plaats in de buurt.

Gevonden postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 5302, 5301. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken en buurten
Zaltbommel is te onderscheiden in diverse wijken: De Waluwe (zuidelijke nieuwbouwwijk, omgeving Hertog Karellaan), binnenstad; De Spellewaard (west); De Vergt (midden); De Ooijk (oost)
telefoonboek-zaltbommel

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze bekijk je bovenaan de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Bijv. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Open de zoekresultaten

  Je ziet nu telefoonnummers en overige info in provincie Gelderland

 5. Nog een keer zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen goede info gevonden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Zaltbommel, wie heeft mij gebeld?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Zaltbommel. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons systeem gaat nu op zoek naar de persoon die past bij dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Vanzelfsprekend, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig als mogelijk in. Zaken als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul ook de naam in als je deze weet. Hiermee verkrijg je direct het gewenste telefoonnummer in de gemeente Zaltbommel

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers zijn kosteloos te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0909, 0840, 1800, 0800, 0900 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Zaltbommel

In een ander scenario heb je de beschikking over een nummer, en moet je achterhalen wie de persoon is. Het kan gaat om een gemist oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een mobiel telefoonnummer kan je ontcijferen wie er bij het nummer hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Middels onze tool kan je toch zoeken door het omgekeerde telefoonboek van Zaltbommel. Je hebt dit nodig in het geval van: