Telefoonboek Bergen

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Bergen? Dat kan via de ontwikkelde praktische zoekfunctie. Zo detecteer jij razendsnel de meeste nummers en adressen van mensen in de gemeente Bergen. Neem als uitgangspunt een voor- of achternaam (bijv. van der Horst), een zaak (zoals C&A) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Nieuw Bergen of misschien 5851. Druk op “zoeken”. De tool doorzoekt de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Bergen is zo gepiept! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Bergen

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar het (vaste) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Bergen? Contactgegevens opzoeken ging vroeger nog ouderwets met de gids. Tegenwoordig kan dat via het internet honderd keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Ontdek het nummer van N. Molenaar met een huis in Bergen
 • Check het nummer van de EMTÉ of Bristol
 • Achterhaal het tel. nr. van de Machinist binnenvaart of ICT adviseur uit Bergen
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek telefoonnummer-database Bergen

Doorzoek nu moeiteloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Bergen. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo speur jij sneller naar het gewenste adres of nummer. Wat somso ook werkt: Neem ook de gids door van een van de plaatsen in de buurt.

Doorzoek postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 5851. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in de buurt
Bergen onderscheiden we in een aantal buurten: West, Oost, Buitengebied, Centrum, Zuid, Noord
telefoonboek-bergen

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze vind je aan het begin van de pagina

 2. Geef zoektermen op

  O.a. adresgegevens of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je komt nu in een overzicht met alle relevante resultaten in provincie Limburg

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Beperkte resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Bergen, wie was het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Bergen. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Voer het nummer in. Ons systeem start met het zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Absoluut, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig mogelijk in. Onder ander een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je daar de beschikking over hebt. Op basis daarvan check jij het snelste het gewenste telefoonnummer uit de gemeente Bergen

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers kan je gewoon bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor zaken als 1800, 0840, 0906, 0800, 0909 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Bergen

Mogelijkerwijs heb je een telefoonnummer, en kan je niet wachten te weten wie het is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (net) nummer kun je te weten komen welke persoon er bij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Gebaseerd op de zoekmachine gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek van Bergen. Andersom zoeken is handig bij situaties als: