Telefoonboek Berg en Dal

Nummers nodig uit het telefoonboek van Berg en Dal? Start met deze snelle zoekmachine. Zo vind je erg simpel een groot deel van de adresgegevens uit de gemeente Berg en Dal. Begin jouw zoektocht met een naam (bijvoorbeeld van Veen), een zaak (zoals Wereldwinkel) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook zoeken op een wijk als Berg en Dal-centrum en -zuid en wellicht 6571. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoektool doorzoekt het digitale telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Berg en Dal gaat online zo eenvoudig! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Berg en Dal

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd telefoonnummer? Of ben je benieuwd naar een bereikbaar nummer van een firma of familie uit Berg en Dal? Het zoeken van een telefoonnummer deden we voorheen middels telefoonboeken en registers. Op dit moment werkt dat via een digitale telefoonnummer-database honderd keer sneller. Een paar voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken handig is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Vind het vaste nummer van W. Smits met een woning in Berg en Dal
 • Zoek het nummer van de Beter Horen of Nettorama
 • Vind het telefoonnummer van de Luchtvaartterreininformatieverstrekker of PR-trainers uit Berg en Dal
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Berg en Dal

Doorzoek nu gemakkelijk het telefoonboek van gemeente Berg en Dal. Geen hits? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder de info waar jij naar op zoek bent. Wat somso ook werkt: Doorzoek het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 6571, 6572. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in de buurt
Berg en Dal kenmerkt zich door buurten & wijken: Berg en Dal-centrum en -zuid, Berg en Dal-noord
telefoonboek-berg-en-dal

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Dit achterhaal je bovenaan de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Dit kan zijn een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op zoeken

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Open de zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers en overige info in provincie Gelderland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Te weinig data gekregen? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Berg en Dal, wie wil mij bereiken?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Berg en Dal. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het systeem zoekt naar de persoon die bij het nummer hoort. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Uiteraard, vul de contactgegevens zo compleet mogelijk in. Voorbeeld zijn een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul ook de naam in als je deze weet. Aan de hand hiervan verkrijg jij direct een telefoonnummer uit de gemeente Berg en Dal

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je telefoneren met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor informatienummers als 1800, 0840, 0906, 0800, 0909 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Berg en Dal

Het kan voorkomen: dan heb je de beschikking over een nummer, en wens je te ontcijferen wie het is. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Geholpen door een telefoonnummer kan je ontdekken wie er bij het nummer hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Middels de nummerzoeker kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Berg en Dal. Bijvoorbeeld handig bij: