Telefoonboek Onderbanken

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Onderbanken? Dat doe je met de aangegeven snelle zoekmachine. Via deze weg detecteer jij zonder problemen ontzettend veel adressen en (mobiele) nummers in de buurt van de gemeente Onderbanken. Start je zoektocht direct met een achternaam (bijv. Schouten), een shop (als Tango) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek specifiek binnen Centrum of juist de postcode, 6456. Druk nu gewoon op de paarse knop Het zoekscript gaat door het telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Onderbanken is zo gepiept! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Onderbanken

Ben je gebeld dooreen (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek je een (mobiele) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Onderbanken? Een telefoonnummer opzoeken deden we niet heel lang geleden aan de hand van de gids. Nu kan dat via een online telefoonboek vele malen sneller. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker te raadplegen is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Bekijk het nummer van A. Kok met een huis in Onderbanken
 • Vind het telefoonnummer van de Gall & Gall of Vomar
 • Ontdek het nummer van de Deskundige springmeester of Marketeer in Onderbanken
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Onderbanken

Doorzoek nu online het telefoonboek van gemeente Onderbanken. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek specifieker. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het gewenste adres of nummer. Ook het overwegen waard: Doorzoek het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Doorzoek postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 6456. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken en buurten
Onderbanken is te onderscheiden in buurten & wijken: Centrum, Oost, Noord, West, Buitengebied, Kern
telefoonboek-onderbanken

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze staat aan de top van deze pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Een voorbeeld is een adres of een (vast) nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Check resultaten

  Je vindt nu nummers, namen en adressen in provincie Limburg

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt er nu mee aan de slag. 0 mogelijkheden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Onderbanken, welke naam hoort erbij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Onderbanken. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Voer het nummer in. De tool probeert de persoon te vinden die correspondeert met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Absoluut, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Zaken als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je deze gegevens hebt. Op basis daarvan krijg jij het gemakkelijkste het gewenste telefoonnummer in de gemeente Onderbanken

In welke gevallen is een nummer gratis en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De doorsnee (06) nummers zijn kosteloos te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor premium nummers zoals 0906, 1800, 0909, 0800, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Onderbanken

Mogelijkerwijs heb je enkel een (mobiel) nummer en is het belangrijk om te weten wie jou heeft gebeld. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Op basis van een mobiel telefoonnummer kan je ophelderen wie de “eigenaar” is van het nummer. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door gebruik te maken van de zoekmachine zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Onderbanken. Je hebt dit nodig in het geval van: