Telefoonboek Brunssum

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Brunssum? Check onze praktische zoekfunctie. Zo achterhaal je snel & eenvoudig bijna alle adressen en (mobiele) nummers in de gemeente Brunssum. Begin jouw zoektocht met een voor- of achternaam (bijv. Schouten), bedrijfsnaam (bijv. BENU) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Treebeek of juist de postcode, 6446. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoektool doorzoekt het digitale telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Brunssum is niet moeilijk! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Brunssum

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een voor jou onbekend nummer? Of ben je benieuwd naar een bepaald nummer van een bedrijf of persoon uit Brunssum? Het opzoeken van een nummer in ging vroeger aan de hand van de gids. Hedendaags kan dat via het internet vele malen sneller. We geven je diverse mogelijkheden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Ontdek het nummer van D. Huisman met een huis in Brunssum
 • Check het nummer van de Welkoop of Big Bazar
 • Check de contactgegevens van de Gewichtsconsulent of Accountant (forensisch) in Brunssum
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Brunssum

Doorzoek nu gemakkelijk de internet telefoonnummer-database van de gemeente Brunssum. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer dan iets breder te zoeken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op basis daarvan zoek je makkelijker de gegevens die jij zoekt. Wat somso ook werkt: Zoek in het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 6446, 6442, 6445, 6441, 6444, 6443. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Relevante wijken
Brunssum is te onderscheiden in buurtschappen en kernen: Treebeek, Emma, De Egge, Oeloven, Bouwberg, AFCENT, Langeberg, Kerkeveld De Kling, Rozengaard, Op de Vos, Kruisberg, Rumpen, Schuttersveld, Trichterhof
Gemeenten in de buurt
telefoonboek-brunssum

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Dit achterhaal je hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijvoorbeeld een nummer of juist contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten bekijken

  Je bekijkt hier alle resultaten op een rij in provincie Limburg

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet gevonden wat je zocht? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Brunssum, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Brunssum. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het zoek-algoritme zal nu zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Dat is een optie, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig als mogelijk in. Dit werkt met een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul ook de naam in mits je deze gegevens hebt. Door hiervan gebruik te maken vind je doeltreffende het verlangde telefoonnummer uit de gemeente Brunssum

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kan jij gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0840, 0909, 0800, 0900, 0906 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Brunssum

In een ander scenario beschik je over een nummer en kan je niet wachten te weten wie er naar jou gebeld heeft. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Geholpen door een telefoonnummer kan je ontdekken welk bedrijf of persoon erbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij de nummerzoeker check je direct gratis de omgekeerde gids uit Brunssum. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.brunssum.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonboek Bangladesh.

  No pages found.