Telefoonboek Schinnen

Nummers nodig uit het telefoonboek van Schinnen? Start met onze snelle zoekfunctie. Zo check jij snel & eenvoudig bijna alle (06) nummers en contacten in en rondom de gemeenten Schinnen. Start je zoektocht direct met een voor- of achternaam (bijv. van der Velde), een zaak (zoals Primera) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Centrum en wellicht 6365. Klik nu op de zoekbutton. Onze tool doorzoekt de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Schinnen is zo gepiept! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Schinnen

Een oproep gehad van een nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar een bepaald nummer van een zaak of bewoner in Schinnen? Je (adres) of telefonische details zoeken ging vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Op dit moment gaat dat middels het internet sneller en accurater. We geven je diverse mogelijkheden wanneer de internet telefoonnummer-database ideaal is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Ontdek het nummer van M. Meijer met een huis in Schinnen
 • Vind het telefoonnummer van de VVV of Jan Linders
 • Vind de bereikbaarheid van de Stuurman binnenvaart of Fotograaf uit Schinnen
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Schinnen

Doorzoek nu moeiteloos het telefoonboek van gemeente Schinnen. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo detecteer je eerder alle specifieke details die je nodig hebt. Eventueel te testen: Open het online telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Doorzoek postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 6365. Neem deze postcode eventueel mee. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken en buurten
Schinnen kent verschillende wijken: Centrum, Oost, Noord, Kern, West, Buitengebied
telefoonboek-schinnen

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze vind je bovenaan de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Een voorbeeld is een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  De database wordt doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je komt nu in een overzicht met telefoonnummers en overige info in provincie Limburg

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen goede info gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Schinnen, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit Schinnen. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Geef het telefoonnummer in. Het zoek-algoritme gaat op zoek naar de contactgegevens die bij het nummer hoort. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dit is mogelijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon helemaal in. Dit werkt met postcode, straatnaam, huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daar de beschikking over hebt. Hiermee check je het snelste het begeerde telefoonnummer uit de gemeente Schinnen

In welke gevallen is een nummer gratis en welke zijn betaald?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor premium nummers zoals 0900, 0909, 0840, 0906, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Schinnen

Misschien beschik je over een nummer en kan je niet wachten te weten wie er naar jou gebeld heeft. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Op basis van een (net) nummer kan je ophelderen wiens naam hierbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door gebruik te maken van de tool zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Schinnen. Andersom zoeken is handig bij situaties als: