Telefoonboek Meerssen

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Meerssen? Dat doe je met onze unieke zoekmachine. Zo tref je erg simpel de meeste (06) nummers en contacten uit de gemeente Meerssen. Neem als uitgangspunt een naam (dit kan zijn de Vries), een firma (bijv. Univé) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek op een deelgebied als Centrum en wellicht 6231. Druk nu gewoon op de paarse knop Het zoekscript speurt het internet af en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Meerssen is niet moeilijk! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Meerssen

Vandaag gebeld door een vreemd nummer? Of ben je benieuwd naar het (06) nummer van een firma of familie uit Meerssen? Een telefoonnummer opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden middels telefoonboeken en registers. Heden ten dage doe je dit online honderd keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden waarbij het digitale telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Ontdek het nummer van W. van Dongen in Meerssen
 • Check het nummer van de Beter Horen of McDonald’s
 • Vind de bereikbaarheid van de Deskundige kraanmachinist of Ingenieur procestechniek in Meerssen
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Meerssen

Doorzoek nu efficiënt het online telefoonboek van de gemeente Meerssen. Nummer niet gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van het gewenste adres of nummer. Ook het overwegen waard: Maak gebruik van het telefoonboek van een andere plaats.

Doorzoek postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 6231. Neem deze postcode eventueel mee. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in deze plaats
Meerssen beslaat uit diverse wijken: Centrum, Noord, Kern, Buitengebied, West, Zuid
telefoonboek-meerssen

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze staat aan het begin

 2. Wie of wat zoek je?

  Denk aan een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle relevante resultaten in provincie Limburg

 5. Nog een keer zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. Niet gevonden wat je zocht? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Meerssen, wie belde mij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Meerssen. Je bent dan benieuwd wie het is. Geef het telefoonnummer in. Ons zoekformulier start met het zoeken naar de persoon die correspondeert met het nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dat is een optie, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig mogelijk in. Denk aan buurtschap, postcode of straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam als je daarover beschikt. Daarmee spot je snel het gezochte telefoonnummer uit de gemeente Meerssen

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke nummers zijn servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je telefoneren vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0906, 0840, 0900, 1800, 0909 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Meerssen

Misschien heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het belangrijk om te weten van wie het nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met behulp van een (06) nummer kan je ophelderen wiens naam hierbij hoort. Het is tamelijk complex. Middels de zoektool kun je probleemloos zoeken door het omgekeerde telefoonboek van Meerssen. Je hebt dit nodig in het geval van: