Telefoonboek Maastricht

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Maastricht? Gebruik de ontwikkelde eenvoudige zoekfunctie. Op die manier bekijk jij erg simpel ontzettend veel (06) nummers en contacten van inwoners uit de gemeente Maastricht. Start je zoektocht direct met een naam (bijv. van den Pol), bedrijf (bijv. SNS Bank) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Caberg of juist de postcode, 6217. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het systeem gaat aan de slag met zoeken en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Maastricht is kinderspel! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Maastricht

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of wil je details van het telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Maastricht? Het zoeken van een telefoonnummer deden we niet heel lang geleden nog ouderwets met de gids. Nu kan dit aan de hand van internet sneller en accurater. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker te raadplegen is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Ontdek het nummer van V. Groen met een woning in Maastricht
 • Vind de bereikbaarheid van de Primera of Vakgarage
 • Achterhaal het tel. nr. van de Verpleegkundige of Ingenieur op het gebied van constructies in Maastricht
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Maastricht

Doorzoek nu zonder problemen de internet telefoonnummer-database van de gemeente Maastricht. Geen resultaat? Zoek specifieker. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo achterhaal je sneller alle informatie die jij wilt vinden. Wat somso ook werkt: Probeer het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Gevonden postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 6217, 6226, 6213, 6221, 6229, 6216, 6225, 6212, 6219, 6228, 6215, 6224, 6211, 6218, 6227, 6214, 6222. Je kunt deze postcodes gebruiken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
Maastricht wordt gevormd door meerdere buurten: Caberg, Malpertuis, Frontenkwartier, Scharn, Heer, Biesland, Wolder, Campagne, Sint Maartenspoort, Céramique, Heugemerveld, Wyck, Randwyck, Heugem, Belfort (straatnamen eindigend op -dreef), Pottenberg, Brusselse Poort, Dousberg-Hazendans, Amby, Villapark, Jekerdal, Sint Pieter, Belvédère, industrieterrein Bosscherveld, Boschpoort (ten noorden van Noorderbrug), De Heeg, Daalhof (straatnamen eindigend op -hof), Wyckerpoort, Wittevrouwenveld, Binnenstad, Boschstraatkwartier, Statenkwartier, Kommelkwartier, Jekerkwartier, industrieterrein Boschpoort (ten zuiden van Noorderbrug), Oud-Caberg, Malberg (straatnamen eindigend op -ruwe), Lanakerveld, Eyldergaard, Vroendaal, Mariaberg, Limmel, Nazareth (straatnamen beginnend met kasteel-), Mariënwaard, industrieterrein Beatrixhaven, Meerssenhoven
Gemeentes in de omgeving
telefoonboek-maastricht

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze staat aan het begin van de pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ziet nu alle relevante resultaten in provincie Limburg

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Te weinig data gekregen? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Maastricht, wie wil mij bereiken?

Je bent gebeld door een nummer uit Maastricht. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Voer het nummer in. De zoekmachine gaat nu op zoek naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dat is een optie, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig mogelijk in. Informatie zoals buurtschap, postcode of straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je deze weet. Dan verkrijg je het gemakkelijkste het verlangde telefoonnummer in de gemeente Maastricht

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De vaste en mobiele nummers kan je bereiken binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0906, 0800, 1800, 0840, 0900 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Maastricht

In sommige gevallen heb jij een belangrijk gesprek gehad en kan je niet wachten te weten van wie het nummer is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een mobiel telefoonnummer kan je ontrafelen van wie het nummer is. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door gebruik te maken van de zoekmachine zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids uit Maastricht. Je hebt dit nodig in het geval van: