Telefoonboek Sittard-Geleen

Een online inkijkje in het telefoonboek van Sittard-Geleen? Ga aan de slag met de handige zoekmachine. Via deze werkwijze tref je razendsnel ontzettend veel namen en nummers uit de gemeente Sittard-Geleen. Begin altijd je query met een naam (dit kan zijn van Dam), een zaak (zoals McDonald’s) of postcode, adresgegevens of regio. Of zoek specifiek binnen Centrum en/of 6143. Klik nu op de zoekbutton. Het systeem gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Sittard-Geleen gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Sittard-Geleen

Vandaag gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of blief jij het actuele nummer van een winkel of persoon in Sittard-Geleen? Een (mobiel) nummer zoeken ging jaren geleden nog d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Heden ten dage kan dat online veel gemakkelijker. Om je een beeld te geven waarbij zo’n online telefoonboek ideaal is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Vind het vaste nummer van P. Post wonend in Sittard-Geleen
 • Check de contactgegevens van de Praxis of Wereldwinkel
 • Zoek adresgegevens van de Optometrist of Informatieanalist in Sittard-Geleen
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van Sittard-Geleen

Doorzoek nu probleemloos de gids van de gemeente Sittard-Geleen. Niet gevonden wat je zoekt? Specificeer jouw zoekopdracht Denk aan een postcode of straatnaam. Op basis daarvan zoek je makkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Mogelijk interessant: Zoek in het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 6143. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Sittard-Geleen beslaat uit meerdere buurten: Centrum, Noord, Kern, Buitengebied, Oost, West
telefoonboek-sittard-geleen

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool bekijk je aan het begin

 2. Geef zoektermen op

  Een voorbeeld is een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten bekijken

  Je checkt nu de gevonden resultaten in provincie Limburg

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen hits? Wijzig jouw zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Sittard-Geleen, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Sittard-Geleen. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul gewoon het telefoonnummer in. De tool zoekt naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Vanzelfsprekend, vul de contactgegevens zo accuraat als het kan in. Voorbeeld zijn de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam wanneer dat bekend is. Op basis daarvan krijg je direct het begeerde telefoonnummer uit de gemeente Sittard-Geleen

Hoe werken gratis nummers en welke nummers zijn servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn gewoon te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 1800, 0906, 0909, 0900, 0840 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Sittard-Geleen

Soms heb je een gemiste oproep en wens je te ontcijferen wie de persoon is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met behulp van een mobiel telefoonnummer kan je ontwaren op wie z’n naam het nummer staat. In de prakijk valt het soms flink tegen. Dankzij de telefoonzoeker kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Sittard-Geleen. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: