Telefoonboek Roerdalen

Op zoek naar het telefoonboek van Roerdalen? Ga aan de slag met onze speciale zoekfunctie. Zo tref je erg simpel belangrijke telefoongegevens & adresgegevens van mensen uit de gemeente Roerdalen. Neem als uitgangspunt een achternaam (bijv. Molenaar), een winkel of bedrijf (bijv. MCD) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of een bepaalde postcode, 6061. Klik nu op de zoekbutton. Het zoekscript analyseert het online telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Roerdalen is zo gepiept! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Roerdalen

Een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben jij nieuwsgierig naar een bereikbaar nummer van een bedrijf of persoon uit Roerdalen? Een telefoonnummer zoeken deden we voorheen via het dikke telefoonboek. Momenteel kan dat via een online telefoonboek vele malen efficiënter. Hierna vind je verschillende situaties wanneer een internet telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Achterhaal het nummer van G. Dijkstra wonend in Roerdalen
 • Vind de bereikbaarheid van de Pearle of Hubo
 • Ontdek het nummer van de Mondhygiënist of Ingenieur biomedische technologie in Roerdalen
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Roerdalen

Doorzoek nu probleemloos het telefoonboek van gemeente Roerdalen. Niets gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder de gegevens die jij zoekt. Mogelijk interessant: Neem ook de gids door van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Gevonden postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 6061. Gebruik deze postcode(s). Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Roerdalen is te onderscheiden in verschillende wijken: Centrum, Noord, Kern, Buitengebied, Zuid, West
telefoonboek-roerdalen

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze vind je aan de top van deze pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Een voorbeeld is een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op zoeken

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ontdekt vervolgens alle relevante resultaten in provincie Limburg

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen resultaat? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Roerdalen, van wie is het nummer?

Het gaat om een nummer uit Roerdalen. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Geef het telefoonnummer in. Ons zoekformulier achterhaalt de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dat is een optie, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo volledig mogelijk in. Voorbeeld zijn buurtschap, postcode of straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je daar de beschikking over hebt. Zo zoek je snel het gewenste telefoonnummer uit de gemeente Roerdalen

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke telefoonnummers zijn betaald?

De reguliere telefoonnummers zijn gewoon te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor nummers van bedrijven die beginnen met 1800, 0900, 0840, 0800, 0906 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Roerdalen

In een ander scenario heb je enkel een (mobiel) nummer en is het belangrijk om te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Op basis van een (net) nummer kan je uitvinden wie de “eigenaar” is van het nummer. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij onze tool gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde gids van Roerdalen. Je hebt dit nodig in het geval van: