Telefoonboek Roermond

Nummers nodig uit het telefoonboek van Roermond? Dat doe je met onderstaande gemakkelijke zoekfunctie. Via deze weg zoek je verrassend eenvoudig veel namen en nummers in de gemeente Roermond. Ga aan de slag met met een naam (dit kan zijn van de Ven), bedrijf (bijv. Pearle) of juist met een adres uit deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met ten zuiden van de goederenspoorlijn naar Vlodrop: Kitskensberg en/of 6045. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoektool gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Roermond is niet moeilijk! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Roermond

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of wil je details van het nummer van een firma of familie uit Roermond? Een telefoonnummer zoeken kon vroeger via de gids. Momenteel doe je dit online veel gemakkelijker. Om je een beeld te geven waar de online telefoonnummer-zoeker zeer bruikbaar is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Ontdek het nummer van V. Bakker woonachtig in Roermond
 • Achterhaal het tel. nr. van de Action of Shoeby
 • Bekijk het nummer van de Architect of Adviseur Kwaliteitszorg/-managementsystemen in Roermond
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in telefoonnummer-database Roermond

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Roermond. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo detecteer je eerder de contactgegevens die jij nodig hebt. Mogelijk interessant: Zoek in het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Doorzoek postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 6045, 6041, 6044, 6043, 6042. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in deze plaats
Roermond bestaat uit diverse wijken: ten zuiden van de goederenspoorlijn naar Vlodrop: Kitskensberg, Muggenbroek, industrieterrein Heide-Roerstreek, ten westen van de spoorlijn Venlo-Sittard: binnenstad, Leeuwen, Roer/Roerzuid, Roerzicht/Voorstad, industrieterrein Willem-Alexander, ten noorden van de goederenspoorlijn naar Vlodrop en ten oosten van de N271: Donderberg, componistenbuurt, vliegeniersbuurt, ten oosten van de spoorlijn Venlo-Sittard en ten zuiden van de Oranjelaan: Hoogvonderen, kastelenbuurt, Kapel in ’t Zand, ten oosten van de spoorlijn Venlo-Sittard en ten noorden van de Oranjelaan: Tegelarijeveld/Broekhin, Maasniel, Vrijveld, De Wijher, Spickerhoven
Gemeentes in de omgeving
telefoonboek-roermond

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  De tool staat bovenaan de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Voorbeelden zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Check resultaten

  Je vindt nu nummers, namen en adressen in provincie Limburg

 5. Nog een keer zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Roermond, van wie is het nummer?

Je bent gebeld door een nummer uit Roermond. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Voer het nummer in. De zoekmachine probeert de persoon te vinden die correspondeert met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Ja, vul de contactgegevens helemaal in. Zaken als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam wanneer dat bekend is. Op basis daarvan vind je doeltreffende het gezochte telefoonnummer uit de gemeente Roermond

In welke gevallen is een nummer gratis en welke kosten geld?

De reguliere telefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw (mobiele) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0800, 1800, 0900, 0906, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Roermond

Het kan voorkomen: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en is het van groot belang dat je weet wie je aan de telefoon hebt gehad. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Op basis van een (06) nummer kan je ontrafelen van wie het nummer is. Het gaat vaak niet vanzelf. Via de zoekmachine kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Roermond. Je hebt dit nodig in het geval van: