Telefoonboek Eijsden-Margraten

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Eijsden-Margraten? Dat doe je met onze unieke zoekmachine. Zo bekijk jij zonder problemen de meeste contactgegevens in de gemeente Eijsden-Margraten. Begin altijd je query met een naam (bijvoorbeeld de Groot), bedrijf (bijv. DIO) of postcode, adresgegevens of regio. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of misschien 6255. Druk op “zoeken”. De telefoonzoeker checkt razendsnel de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Eijsden-Margraten is kinderspel! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Eijsden-Margraten

Zie jij een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of zoek jij info over het nummer van een bedrijf of persoon uit Eijsden-Margraten? Een telefoonnummer opzoeken ging voorheen via de gids. Op dit moment kan dat via een online telefoonboek veel gemakkelijker. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • VInd het telefoonnummer van R. van de Veen met een huis in Eijsden-Margraten
 • Check het nummer van de Gall & Gall of Aldi
 • Vind de bereikbaarheid van de Gezel zeevisvaart of Ingenieur werktuigbouw & electra Burgerlijke en utiliteitsbouw uit Eijsden-Margraten
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Eijsden-Margraten

Doorzoek nu gemakkelijk het telefoonboek van gemeente Eijsden-Margraten. Geen resultaat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gegevens die jij zoekt. Wat ook kan: Probeer het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Gevonden postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 6255. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Relevante wijken
Eijsden-Margraten kent diverse wijken: Centrum, Oost, Noord, Kern, Zuid, Buitengebied
telefoonboek-eijsden-margraten

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Die vind je terug aan de top van deze pagina

 2. Geef zoektermen op

  Denk aan een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De tool begint met zoeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ontdekt vervolgens de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Limburg

 5. Zoek opnieuw

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen resultaat? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Eijsden-Margraten, wie wil mij bereiken?

Het ging om een nummer uit de regio Eijsden-Margraten. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoekformulier gaat op zoek naar de contactgegevens die past bij dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Vanzelfsprekend, voer hiervoor de (woon) gegevens zo accuraat als het kan in. Je kunt denken aan straatnaam of de postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je daarover beschikt. Op basis daarvan zoek je succesvol het benodigde telefoonnummer in de gemeente Eijsden-Margraten

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke telefoonnummers zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je bereiken met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor adviesnummers zoals 1800, 0909, 0800, 0840, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Eijsden-Margraten

In sommige gevallen ben je meerdere keren gebeld en ben je benieuwd van wie het nummer is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een volledig telefoonnummer kan je ophelderen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is tamelijk complex. Door gebruik te maken van de nummerzoeker zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Eijsden-Margraten. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld: