Telefoonboek Landgraaf

Nummers nodig uit het telefoonboek van Landgraaf? Dat doe je met deze gemakkelijke zoekfunctie. Zo vind je gemakkelijk bijna alle namen en nummers van mensen uit de gemeente Landgraaf. Ga aan de slag met met een achternaam (bijv. Meyer), een firma (bijv. Welkoop) of misschien met een adres en huisnummer. Of zoek specifiek binnen Ubach over Worms (met buurten Waubach of eventueel 6374. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoektool analyseert het online telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Landgraaf is niet moeilijk! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Landgraaf

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar het (vaste) telefoonnummer van een winkel of persoon in Landgraaf? Een (06) nummer vinden ging tot voor kort via het dikke telefoonboek. Vandaag de dag kan dat via een online telefoonboek vele malen efficiënter. Een paar voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het nummer van G. Martens in Landgraaf
 • Vind de bereikbaarheid van de Primera of AutoCrew
 • Check de contactgegevens van de Deskundige springmeester of Echtscheidingsbemiddelaar in Landgraaf
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Landgraaf

Doorzoek nu efficiënt de internet telefoonnummer-database van de gemeente Landgraaf. Nummer niet gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo speur jij sneller naar de gegevens die jij zoekt. Wat somso ook werkt: Zoek in het telefoonboek van een andere plaats.

Zoeken op postcode
Postcodes in deze regio: 6374, 6373, 6372, 6371. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Landgraaf wordt gevormd door meerdere buurten: Ubach over Worms (met buurten Waubach, Abdissenbosch, Rimburg, Op de Hoven, Parkheide, Lauradorp), Nieuwenhagen (met buurten Oude Heide, Heiveld en Ravetsmaar), Schaesberg-zuid (ten zuiden van spoorlijn Heerlen-Kerkrade, met buurten Aan de Slagboom, Aan de Baan, Eikske en Strijthagen), Schaesberg-noord (ten noorden van spoorlijn Heerlen-Kerkrade, met buurten Lichtenberg en Kakert)
telefoonboek-landgraaf

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die tref je hierboven

 2. Vul de velden in

  Mogelijk een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Check resultaten

  Je vindt nu alle zoekresultaten in provincie Limburg

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet gevonden wat je zocht? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Landgraaf, wie was het?

Het ging om een nummer uit de regio Landgraaf. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. De tool gaat nu op zoek naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dat is een optie, vul het adres van de persoon zo volledig mogelijk in. Details als adres, postcode en huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je daar de beschikking over hebt. Hiermee krijg je het gemakkelijkste het begeerde telefoonnummer in de gemeente Landgraaf

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers kosten per minuut geld?

De doorsnee (06) nummers kan je gewoon bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0906, 0840, 0800, 1800, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Landgraaf

Mogelijkerwijs heb jij een belangrijk gesprek gehad en kan je niet wachten te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met enkel een telefoonnummer kun je opzoeken van wie het nummer is. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Via het zoekscript kan je toch zoeken door de omgekeerde gids van Landgraaf. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.landgraaf.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Bahama’s.

  No pages found.