Telefoonboek Voerendaal

Een online inkijkje in het telefoonboek van Voerendaal? Check de praktische zoekmachine. Zodoende doorzoekt men zonder moeite alle adressen en (mobiele) nummers in en rondom de gemeenten Voerendaal. Start jouw zoekopdracht met een naam (bijv. de Bruijn), bedrijfsnaam (bijv. AutoCrew) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek specifiek binnen Centrum of juist de postcode, 6367. Klik nu op de zoekknop. De zoektool analyseert het online telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Voerendaal is niet moeilijk! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Voerendaal

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een voor jou onbekend nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het actuele nummer van een firma of familie uit Voerendaal? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we niet heel lang geleden via het dikke telefoonboek. Op dit moment gaat dat middels het internet een stuk sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij zo’n online telefoonboek van pas komt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van Fam. de Leeuw uit Voerendaal
 • Zoek het nummer van de Bike Totaal of Albert Heijn
 • Vind het telefoonnummer van de Pedicure of Ingenieur chemische technologie in Voerendaal
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in de gids van Voerendaal

Doorzoek nu eenvoudig het telefoonboek van gemeente Voerendaal. Niet gevonden wat je zoekt? Zoek specifieker. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo achterhaal je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Ook het overwegen waard: Gebruik de gids voor een andere plaats.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 6367. Je kunt deze postcodes gebruiken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken
Voerendaal kent buurtschappen en kernen: Centrum, Oost, Noord, West, Zuid, Kern
telefoonboek-voerendaal

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die vind je terug bovenaan de pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Bijv. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ziet nu telefoonnummers en overige info in provincie Limburg

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet de gewenste resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Voerendaal, wie wil mij bereiken?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Voerendaal. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul het nummer in de zoekbalk in. De zoekmachine zoekt naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Ja, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig mogelijk in. Informatie zoals adres, postcode en huisnummer. Vul ook de naam in mits je die weet. Op die manier vind jij succesvol dit telefoonnummer uit de gemeente Voerendaal

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke telefoonnummers zijn betaald?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn gewoon te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0800, 0840, 0909, 0906, 0900 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Voerendaal

Mogelijkerwijs ben je meerdere keren gebeld en is het belangrijk om te weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Aan de hand van een (vast) telefoonnummer kan je uitdokteren welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Aan de hand van onze tool check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Voerendaal. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt: