Telefoonboek Heumen

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Heumen? Dat kan via de ontwikkelde praktische zoekfunctie. Zo doorzoekt men zonder moeite tientallen (06) nummers en contacten van inwoners uit de gemeente Heumen. Start jouw zoekopdracht met een naam (bijv. Vink), een zaak (zoals Shoeby) of een nummer of adres in deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum en/of 6582. Klik nu op de zoekbutton. De zoekmachine gaat aan de slag met zoeken en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Heumen is niet moeilijk! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Heumen

Een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of wil je details van het (vaste) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Heumen? Het opzoeken van een nummer in ging tot voor kort d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Dat is veranderd, nu kan dat via het internet vele malen sneller. Hierna vind je verschillende situaties waarbij zo’n online telefoonboek te raadplegen is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Check het tel. nummer van U. van der Berg in Heumen
 • Check het nummer van de C&A of AutoCrew
 • Bekijk contactgegevens van de Deskundige springmeester of Bedrijfseconomisch consultant in Heumen
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Heumen

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente Heumen. Niet gevonden wat je zoekt? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo detecteer je eerder het gewenste adres of nummer. Wat ook kan: Gebruik de gids voor een andere plaats.

Zoeken op postcode
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 6582. Gebruik deze postcode(s). Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Heumen kent meerdere buurten: Centrum, Oost, Noord, West, Buitengebied, Zuid
Gemeentes in de omgeving
telefoonboek-heumen

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze bekijk je hier

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijv. een nummer of contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De tool begint met zoeken

 4. Check resultaten

  Je treft nu de gevonden resultaten in provincie Gelderland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Te weinig data gekregen? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Heumen, wie belde mij?

Je bent gebeld door een nummer uit Heumen. Je bent dan benieuwd wie het is. Voer het nummer in. Het systeem zoekt naar de persoon die past bij dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dit is mogelijk, vul de contactgegevens helemaal in. Dit werkt met een postcode, straatnaam of huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daarover beschikt. Op die manier check jij snel het beoogde telefoonnummer uit de gemeente Heumen

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers kosten per minuut geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je bereiken als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor zaken als 0909, 1800, 0800, 0900, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Heumen

Wellicht beschik je over een nummer en is het van groot belang dat je weet van wie het nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een (net) nummer kan je ontrafelen welke persoon er bij hoort. Het is tamelijk complex. Aan de hand van de zoekmachine gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek uit Heumen. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld: