Telefoonboek De Hoek

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van De Hoek? Check deze gemakkelijke zoekfunctie. Via deze weg vind je zonder moeite tientallen (06) nummers en contacten van inwoners uit Nissewaard. Begin jouw zoektocht met een naam (bijvoorbeeld Meijer), een winkel of bedrijf (bijv. Mitra) of misschien met een adres en huisnummer. Of zoek op een deelgebied als Centrum en/of 3208. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoekmachine gaat door het telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in De Hoek is zo gepiept! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Hoek

Ben je gebeld dooreen vreemd telefoonnummer? Of ben jij nieuwsgierig naar een bereikbaar nummer van een huishouden of gezin uit De Hoek? Een telefoonnummer opzoeken ging voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Op dit moment gaat dat middels het internet veel gemakkelijker. We geven je diverse mogelijkheden wanneer de internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het nummer van C. Verbeek met een huis in De Hoek
 • Bekijk het nummer van de Dirk of ING
 • Zoek het nummer van de Centralist alarmcentrale of Automatiseringsgerichte organisatieadviseur uit De Hoek
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van De Hoek

Doorzoek nu probleemloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Nissewaard. Niets gevonden? Specificeer jouw zoekopdracht Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle specifieke details die je nodig hebt. Ook het overwegen waard: Probeer het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Doorzoek postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 3208. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken en buurten
De Hoek wordt gevormd door buurten & wijken: Centrum, Buitengebied, Noord, Zuid, Kern, Oost
telefoonboek-de-hoek

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze bekijk je hier

 2. Vul in wat jij zoekt

  Dit kan zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je treft nu nummers, namen en adressen in provincie Zuid-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Niet gevonden wat je zocht? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit De Hoek, wie was het?

Het gaat om een nummer uit De Hoek. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De tool gaat nu op zoek naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Vanzelfsprekend, voer de adresgegevens van deze persoon in d.m.v. de zoekbalk. Dit werkt met een postcode, straatnaam of huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je daar de beschikking over hebt. Op basis daarvan vind jij het snelste het verlangde telefoonnummer uit De Hoek

Hoe werken gratis nummers en welke nummers kosten per minuut geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor zaken als 1800, 0906, 0900, 0800, 0909 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in De Hoek

Het kan voorkomen: dan heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het belangrijk om te weten wie het is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Geholpen door een (vast) telefoonnummer kan je uitdokteren welke persoon er bij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door gebruik te maken van de zoektool kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database van De Hoek. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.nissewaard.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonboek T-Mobile.