Telefoonboek Botlek

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Botlek? Gebruik deze gemakkelijke zoekmachine. Daarmee doorzoekt men verrassend eenvoudig belangrijke adresgegevens van inwoners uit Rotterdam. Begin altijd je query met een (voor) naam (als Peeters), een onderneming (bijv. Nettorama) of gebruik adressen, buurten of wijken. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum of juist de postcode, 3197. Tik nu op de knop “zoeken”. De nummerzoeker doorzoekt de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Botlek is niet moeilijk! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Botlek

Een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig een (mobiele) telefoonnummer van een firma of familie uit Botlek? Een (mobiel) nummer zoeken ging voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Nu doe je dit online 10 keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer een internet telefoonboek uitkomst biedt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het (mobiele) nummer van P. de Jonge woonachtig in Botlek
 • Vind de bereikbaarheid van de Poiesz of Primera
 • Bekijk het nummer van de Deskundige asbestverwijderaar of Taxateur onroerende zaken uit Botlek
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Botlek

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Rotterdam. Had dit niet het gewenste resulataat? Probeer dan iets breder te zoeken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het gewenste adres of nummer. Tevens een optie: Neem ook de gids door van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Zoeken op postcode
De database toont de volgende postcode(s): 3197. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken in de buurt
Botlek kenmerkt zich door meerdere buurten: Centrum, Buitengebied, Noord, Zuid, West, Kern
telefoonboek-botlek

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Denk aan een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Open de zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Zuid-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Te weinig data gekregen? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Botlek, wie belde mij?

Het gaat om een nummer uit Botlek. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Geef het telefoonnummer in. De tool zoekt naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Absoluut, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Voorbeeld zijn adres, postcode en huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam als je die info hebt. Hiermee check jij direct het beoogde telefoonnummer uit Botlek

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De vaste en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0840, 0906, 0800, 0900, 0909 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Botlek

Wellicht beschik je over een nummer en ben je benieuwd wie het is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met alleen maar een (06) nummer kan je ophelderen wie er bij het nummer hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Gebaseerd op de zoekmachine kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Botlek. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.rotterdam.nl/gemeenterotterdam
 • Lees ook: Telefoonboek Simyo.