Telefoonboek Pernis

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Pernis? Ga aan de slag met de hier onderstaande unieke zoekmachine. Op die manier tref je zonder problemen belangrijke adressen en (mobiele) nummers in en rondom Rotterdam. Start jouw zoekopdracht met een naam (bijv. van der Pol), bedrijfsnaam (bijv. Xenos) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Centrum of juist de postcode, 3195. Tik nu op de knop “zoeken”. Het systeem gaat aan de slag met zoeken en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Pernis gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Pernis

Een oproep gehad van een vreemd nummer? Of zoek je het actuele nummer van een zaak of bewoner in Pernis? Een (06) nummer vinden ging tot voor kort d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Tegenwoordig doe je dit online sneller en accurater. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Check het tel. nummer van J. Koning in Pernis
 • Zoek het nummer van de ABN AMRO of BP
 • Zoek het nummer van de Gezel zeevisvaart of Accountant (RA/AA) (zonder Assurance) in Pernis
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Pernis

Doorzoek nu gemakkelijk het telefoonboek van gemeente Rotterdam. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk aan een postcode of straatnaam. Dat vergroot de kans op het vinden van de gewenste informatie. Mogelijk interessant: Zoek in het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in deze plaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 3195. Gebruik deze postcode(s). De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken en buurten
Pernis is te onderscheiden in buurtschappen en kernen: Centrum, Buitengebied, Noord, West, Oost, Kern
telefoonboek-pernis

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Dit achterhaal je aan het begin van de pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Bijv. adresgegevens of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De database wordt doorzocht

 4. Analyseer resultaten

  Je komt nu in een overzicht met telefoonnummers en overige info in provincie Zuid-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Te weinig data gekregen? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Pernis, wie belde mij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Pernis. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Kopieer het nummer in het systeem. Ons systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die bij het nummer hoort. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Uiteraard, voer de adresgegevens van deze persoon zo compleet mogelijk in. Voorbeeld zijn de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je deze gegevens hebt. Dan spot jij doeltreffende het begeerde telefoonnummer in Pernis

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De reguliere telefoonnummers kan je gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor zaken als 0800, 1800, 0909, 0900, 0906 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Pernis

Het is mogelijk: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en wil je weten wie jou heeft gebeld. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met enkel een (vast) telefoonnummer kan je ophelderen op wie z’n naam het nummer staat. Het is tamelijk complex. Middels de nummerzoeker zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Pernis. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.rotterdam.nl/gemeenterotterdam
 • Ook interessant: Telefoonboek Robin Mobile.