Telefoonboek Rotterdam-Albrandswaard

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Rotterdam-Albrandswaard? Open nu de ontwikkelde unieke zoekfunctie. Zodoende tref je snel & eenvoudig bijna alle telefoongegevens & adresgegevens in de buurt van Albrandswaard. Neem als uitgangspunt een naam (denk aan van Dam), een zakelijk adres (bijv. ING) of gebruik adressen, buurten of wijken. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Centrum en wellicht 3165. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De telefoonzoeker checkt razendsnel de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Rotterdam-Albrandswaard stelt maar weinig voor! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Rotterdam-Albrandswaard

Vandaag gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of heb jij nodig een bereikbaar nummer van een zaak of bewoner in Rotterdam-Albrandswaard? Een telefoonnummer zoeken kon vroeger aan de hand van de gids. Op dit moment kan dat via het internet sneller en accurater. We geven je diverse mogelijkheden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het nummer van N. de Jong uit Rotterdam-Albrandswaard
 • Bekijk het nummer van de Bike Totaal of Primark
 • Bekijk contactgegevens van de Stuurman- werktuigkundige zeevisvaart of ICT adviseur in Rotterdam-Albrandswaard
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Rotterdam-Albrandswaard

Doorzoek nu online de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Albrandswaard. Heb je niks gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Denk aan een postcode of straatnaam. Dat vergroot de kans op het vinden van het gewenste adres of nummer. Wat somso ook werkt: Open het online telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Doorzoek postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 3165. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken en buurten
Rotterdam-Albrandswaard kent verschillende wijken: Centrum, Buitengebied, Noord, West, Kern, Oost
telefoonboek-rotterdam-albrandswaard

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze staat aan het begin van de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Dit kan zijn een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je bekijkt hier de gevonden resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Wijzig zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen goede info gevonden? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Rotterdam-Albrandswaard, wie is het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Rotterdam-Albrandswaard. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. De zoektool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die correspondeert met het nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Natuurlijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo compleet mogelijk in. Dit werkt met de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daar de beschikking over hebt. Dan vind jij succesvol het begeerde telefoonnummer uit Rotterdam-Albrandswaard

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke kosten geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je bereiken binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0900, 0906, 1800, 0840, 0800 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Rotterdam-Albrandswaard

In sommige gevallen beschik je over een nummer en ben je benieuwd wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een compleet nummer kun je te weten komen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Aan de hand van de zoektool kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Rotterdam-Albrandswaard. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.albrandswaard.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Mobicross.