Telefoonboek Albrandswaard

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Albrandswaard? Open nu de aangegeven speciale zoekfunctie. Via deze werkwijze achterhaal je verrassend eenvoudig een groot deel van de telefoongegevens & adresgegevens uit de gemeente Albrandswaard. Begin jouw zoektocht met een naam (dit kan zijn Schipper), een winkel of bedrijf (bijv. McDonald’s) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Centrum of 3161. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het systeem zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Albrandswaard gaat online zo eenvoudig! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Albrandswaard

Een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of heb jij nodig het nummer van een winkel of persoon in Albrandswaard? Contactgegevens opzoeken ging tot voor kort middels telefoonboeken en registers. Hedendaags kan dat via een online telefoonboek sneller en accurater. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer de internet telefoonnummer-database handig is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Check het tel. nummer van Familie Jansen woonachtig in Albrandswaard
 • Check de contactgegevens van de Rabobank of De Echte Bakker
 • Bekijk het nummer van de Gassingsleider of Inkoopadviseur uit Albrandswaard
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Albrandswaard

Doorzoek nu gemakkelijk het telefoonboek van gemeente Albrandswaard. Geen resultaat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo speur jij sneller naar de info waar jij naar op zoek bent. Eventueel te testen: Doorzoek het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Belangrijke postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 3161. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Buurten en wijken
Albrandswaard beslaat uit meerdere buurten: Centrum, Noord, West, Buitengebied, Kern, Zuid
telefoonboek-albrandswaard

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  De tool bekijk je bovenaan de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijv. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ziet nu de gevonden resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Beperkte resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Albrandswaard, wie is het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Albrandswaard. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het zoek-algoritme probeert de persoon te vinden die past bij dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Ja, vul het adres van de persoon helemaal in. Onder ander weg, straat, buurt, wijk, postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Hiermee krijg je succesvol het begeerde telefoonnummer in de gemeente Albrandswaard

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke telefoonnummers zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers kan jij gewoon bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor speciale nummers als bijv. 0906, 0800, 0909, 0900, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Albrandswaard

Mogelijkerwijs heb je een gemiste oproep en ben je nieuwsgierig wie je aan de telefoon hebt gehad. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een nummer kan je ontdekken wiens naam hierbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Met behulp van onze tool doorzoek je binnen enkele seconden de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Albrandswaard. Je hebt dit nodig in het geval van: