Telefoonboek Poortugaal

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Poortugaal? Open nu de aangegeven unieke zoekmachine. Op die manier detecteer jij zonder problemen alle namen en nummers van inwoners uit Albrandswaard. Start jouw zoekopdracht met een naam (denk aan van den Brink), een winkel of bedrijf (bijv. Lidl) of juist met een adres uit deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Poortugaal-noord: woonwijken en buitengebied rondom en ten noorden van metrohalte en wellicht 3176. Tik nu op de knop “zoeken”. Onze tool gaat aan de slag met zoeken en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Poortugaal is kinderspel! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Poortugaal

Een gemiste oproep van een voor jou onbekend nummer? Of heb jij nodig een (mobiele) telefoonnummer van een firma of familie uit Poortugaal? Het zoeken van een telefoonnummer ging tot voor kort middels telefoonboeken en registers. Tegenwoordig kan dat via een online telefoonboek honderd keer sneller. Hierna vind je verschillende situaties wanneer een internet telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Achterhaal het nummer van S. van Leeuwen met een huis in Poortugaal
 • Zoek het nummer van de ING of DA
 • Zoek adresgegevens van de Arbeids- en organisatiedeskundige of Uitvaartonderneming in Poortugaal
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Poortugaal

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Albrandswaard. Nummer niet gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo detecteer je eerder het juiste telefoonnummer of adres. Ook mogelijk: Gebruik de gids voor een van de aangrenzende dorpen of steden.

Doorzoek postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 3176, 3172, 3171. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Zoeken op wijk
Poortugaal wordt gevormd door verschillende wijken: Poortugaal-noord: woonwijken en buitengebied rondom en ten noorden van metrohalte, zuidelijk buitengebied (omgeving Slaperskade en Albrandswaardsedijk), Poortugaal-centrum
telefoonboek-poortugaal

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze vind je hier

 2. Vul in wat jij zoekt

  Denk aan een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je komt nu in een overzicht met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Zuid-Holland

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Te weinig data gekregen? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Poortugaal, wie probeert mij te bellen?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Poortugaal. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Voer het nummer in. De tool start met het zoeken naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Zeker, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Voorbeeld zijn postcode en toevoegingen (straat). Vul de zoekopdracht aan met een naam indien deze bekend is. Aan de hand hiervan verkrijg jij direct het gezochte telefoonnummer uit Poortugaal

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke zijn betaald?

De doorsnee (06) nummers kan je bereiken met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0900, 0800, 0906, 1800, 0909 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Poortugaal

In sommige gevallen heb je een telefoonnummer, en ben je benieuwd van wie het nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Aan de hand van een mobiel telefoonnummer kan je uitzoeken wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat vaak niet vanzelf. Middels de zoektool kun je probleemloos zoeken door het omgekeerde telefoonboek van Poortugaal. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.albrandswaard.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonboek Ortel Mobile.