Telefoonboek Gaag

Een online inkijkje in het telefoonboek van Gaag? Open nu de hier onderstaande duidelijke zoekfunctie. Via deze weg vind je snel & eenvoudig alle adresgegevens in en rondom Midden-Delfland. Jij kan starten met een achternaam (bijv. van den Heuvel), een shop (als EMTÉ) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek op een deelgebied als Centrum en wellicht 3155. Klik nu op de zoekbutton. De nummerzoeker doorzoekt de database en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Gaag gaat online zo eenvoudig! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Gaag

Vandaag gebeld door een onbekend nummer? Of wil je details van het (vaste) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Gaag? Je (adres) of telefonische details zoeken ging vroeger met zo’n onpraktisch telefoonboek. Tegenwoordig kan dat via een online telefoonboek sneller en accurater. Een aantal scenario’s waarbij zo’n online telefoonboek uitkomst biedt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Achterhaal het nummer van H. van den Bosch in Gaag
 • Ontdek het nummer van de Vodafone of Cigo
 • Achterhaal het tel. nr. van de Logopedist of Marketingadviseur uit Gaag
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Gaag

Doorzoek nu eenvoudig het online telefoonboek van de gemeente Midden-Delfland. Niet gevonden wat je zoekt? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Mogelijk interessant: Neem ook de gids door van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 3155. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
Gaag bestaat uit velerlei buurtschappen: Centrum, Buitengebied, Noord, Oost, West, Kern
telefoonboek-gaag

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze staat aan het begin van de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Bijvoorbeeld een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Open de zoekresultaten

  Je ontdekt vervolgens de gevonden resultaten in provincie Zuid-Holland

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen hits? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Gaag, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit Gaag. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Kopieer het nummer in het systeem. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Zaken als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je die weet. Op basis daarvan check je het snelste het gezochte telefoonnummer uit Gaag

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke geldt een speciaal tarief?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn kosteloos te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor zaken als 0909, 1800, 0800, 0840, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Gaag

Mogelijk beschik je over een nummer en wil je weten wie er naar jou gebeld heeft. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een compleet nummer kan je ophelderen wiens naam hierbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Gebaseerd op het zoekscript zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids in Gaag. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.middendelfland.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Kruidvat Mobiel.