Telefoonboek Rozenburg

Nummers nodig uit het telefoonboek van Rozenburg? Gebruik onze gemakkelijke zoekfunctie. Zo achterhaal je zonder moeite belangrijke adresgegevens in en rondom Rotterdam. Jij kan starten met een naam (bijvoorbeeld Prins), een shop (als Jan Linders) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Centrum of misschien 3181. Klik nu op de zoekbutton. De telefoonzoeker speurt het internet af en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Rozenburg kan iedereen! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Rozenburg

Een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar het (06) nummer van een shop of inwoner van Rozenburg? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort met de gids. Momenteel doe je dit online een stuk sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker handig is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Achterhaal het nummer van I. van Dam uit Rozenburg
 • Check het nummer van de Gall & Gall of Ici Parix XL
 • Bekijk het nummer van de Hondentrimmer of Personeel en organisatie adviseur uit Rozenburg
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Rozenburg

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Rotterdam. Heb je niks gevonden? Zoek specifieker. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Mogelijk interessant: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 3181. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Relevante wijken
Rozenburg bestaat uit velerlei buurtschappen: Centrum, Buitengebied, Noord, West, Kern, Zuid
telefoonboek-rozenburg

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die tref je aan de top van deze pagina

 2. Vul de velden in

  O.a. adresgegevens of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten bekijken

  Je checkt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Zuid-Holland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Je kunt er nu mee aan de slag. 0 mogelijkheden? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Rozenburg, wie wil mij bereiken?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Rozenburg. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoeksysteem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die beschikt over dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Ja, vul daarvoor de postcode van deze persoon in d.m.v. de zoekbalk. Denk aan buurtschap, postcode of straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je daarover beschikt. Hiermee check je het gemakkelijkste het verlangde telefoonnummer in Rozenburg

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers kosten per minuut geld?

De normale huistelefoonnummers kan je zonder kosten bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor premium nummers zoals 0909, 0800, 0840, 0900, 1800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Rozenburg

Mogelijkerwijs is je telefoon diverse malen gebeld en moet je achterhalen van wie het nummer is. Denk aan een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met niet meer dan een compleet nummer kan je ophelderen wiens naam hierbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Via de nummerzoeker zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids van Rozenburg. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.rotterdam.nl/gemeenterotterdam
 • Snel verder naar: Telefoonboek Raffel.